Danmarks digitale ambitioner skal øges

IT-Branchens udvalg for offentlig digitalisering er klar med deres handlingsplan for 2021. Med denne vil man blandt andet arbejde for at sikre højere digitale ambitioner, da det er forudsætningen for landets velfærd og konkurrenceevne.

EU-dom kan sætte den digitale udvikling over styr

Vi har brug for nye aftaler om overførsel af persondata til fortrinsvis USA nu, ellers risikerer vi at gøre uoprettelig skade på den digitale udvikling i Danmark og resten af EU.

Fælles udbud fra Regionerne i sigte

På dette års Udbudsoverblik kunne Danske Regioner fortælle om deres nye strategi for sundheds-it og digitalisering i sundhedsvæsenet. Som it-udbyder kan du se frem mod en bred vifte af udbud i de kommende år.

Store it-udbud i vente

Det var en af de helt store it-indkøbere der var på talerstolen, da Domstolsstyrelsen ved dette års Udbudsoverblik fortalte om deres kommende projekter.

Er det offentlige ved at løbe fra dansk erhvervsliv?

Er det offentlige ved at løbe fra dansk erhvervsliv?

Når det handler om digitale ambitioner, kan det offentlige meget vel være ved at overhale det private erhvervsliv. Bl.a. forventer 91% af den offentlige sektor, at de vil bruge kunstig intelligens om bare tre år.

Her er fremtidens store it-udbud

Hvilke it-udbud er der på vej i fremtiden og hvordan kommer din virksomhed i betragtning? Dette og meget mere får du indsigt i til dette års Udbudsoverblik.