Offentlig digitalisering

Eftertragtet it-udbud på vej

I januar offentliggør SKI udbudsmaterialet til 02.19 SaaS-Cloud, der dækker en række services og ydelser indenfor ASP/Cloud området.

Brug for hjælp? Så spørg en voicebot

For Københavns Kommune, der årligt får 10.000 nye indbyggere, er brug af AI en oplagt mulighed for at effektivisere deres service. Forsøgsresultater af brug af bl.a. voicebots har kun givet dem mod på endnu mere.

Der er brug for et fælles cybersikkerhedsråd

Vores cybersikkerhed er for vigtig til, at vi kan tillade os at arbejde i siloer og ikke bruge hinandens viden. Derfor foreslår IT-Branchen og Folk & Sikkerhed, at man etablerer et fælles cybersikkerhedsråd.

Velkommen til Robotkontoret

Skatteforvaltningen udvikler i dag deres egne softwarerobotter og machine learning-løsninger, der hjælper med at få has på de mange sagsbunker, så medarbejderne får mere tid til de opgaver, der kræver deres faglighed.

5 anbefalinger til bæredygtigt indkøb

Virksomheder og offentlige institutioner har voksende fokus på bæredygtighed, når de køber it-løsninger. Derfor har IT-Branchen lavet fem anbefalinger til bæredygtigt indkøb, som it-virksomheder kan dele med deres kunder.

Miljømærkning

Et miljømærke er noget, som skal kommunikeres direkte til kunden, og som giver denne en mulighed for at tage miljøbevidste valg.