IT-Branchen Fyn

Deltag i IT-Branchens regionale fora på Fyn, og mød dine lokale kollegaer i et faglig, fortroligt socialt netværk.

Deltag i IT-Branchens regionale fora på Fyn, og mød dine lokale kollegaer i et faglig, fortroligt socialt netværk.

Vi har oprettet et regionalt fora i Fyn, for at du skal kunne møde andre branchefolk i et stærkt lokalt forretningsnetværk, hvor du kan få sparring på dine udfordringer, skabe partnerskaber og etablere nye leads for din virksomhed.

Der afholdes løbende events, hvor du både kan styrke dit personlige og faglige netværk, men også få en fornemmelse for, hvad der teknologisk sker i dit nærområde samtidig med, at du bliver opdateret på, hvad der rører sig i branchen og hos kunderne generelt.

IT-Branchen samarbejder bl.a. med en række lokale erhvervsnetværk, væksthuse, erhvervsråd, kommuner, etc., som sikrer, at du altid har fingeren på den lokale puls, og samtidig også har god mulighed for løbende at skabe nye kontakter og dermed kunder til forretningen.

It- og tech er i vækst på Fyn

It og tech-udviklingen blomstrer på Fyn, hvor blandt andre Syddansk Universitet og UCL bidrager med tilførsel af it- kompetencer og udvikler løsninger sammen med erhvervslivet.

Antallet af unge, der kaster sig ud i at starte en virksomhed indenfor it- og tech, er kraftigt stigende på Fyn, hvor vi i de sidste tre år har oplevet en markant vækst. Det skyldes ikke mindst det fokus, som blandt andet Odense Kommune har på tech-miljøet. Det skaber grobund for flere iværksætterhuse på Fyn og det skaber dynamik og innovation.

Samtidigt er Fyn også er blevet attraktivt hjemsted for flere større danske og udenlandske datacentre og internetudbydere.

Indenfor udvikling af ”New Tech” som cloud, IOT og AI er udviklingen mærkbar. Og på Fyn mønstrer vi nogle af de mest betydende it-virksomheder indenfor blandt andet eCommerce og CMS-løsninger, som i høj grad bidrager til, at vi i Danmark er foregangsland indenfor digitalisering.

Vi støtter den lokale vækstagenda

IT-Branchen Fyn kæmper med på sidelinjen for den fortsatte vækst og positive udvikling i landsdelen.

Vi arbejder lokalt med udbredelse af vores mærkesager og med at støtte de fynske it-virksomheder med deres fortsatte vækst og fremdrift – bl.a. ved at sætte fokus på tiltrækning og udvikling af kompetencer, netværk, kommunikation og rådgivning.

Senest har vi taget en række initiativer til at øge dialogen og den digitale sparring mellem det kommunale og private erhvervsliv overfor it-leverandørerne for at sikre digital inspiration og tættere samarbejde.

Hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.