IT-Branchen Fyn

Odense og Fyn er på en rejse. En rejse frem i tiden mod nye styrkepositioner, der kommer til at gavne hele landet i mange år fremover og en rejse tilbage mod tidligere tiders industrielle storhed.

Du er altid velkommen til at kigge ind, til en snak over en kop kaffe med os, eller hvis du mangler et skrivebord eller mødelokale et par timer.

  • Adresse: Kærvej 39, lokale 016, 5220 Odense SØ
  • Åbningstider: Normal kontortid (8-16)
  • Parkering: Det er muligt at gæsteparkere på matriklen.
  • Faciliteter: Brug vores lokale faciliteter, hvis du mangler et godt sted at afholde et møde eller dit næste event på Fyn. Vi har også gode kontakter.

Odense er godt i gang med at udvikle sig til Danmarks centrum for robot-, sundheds- og droneteknologi, og IT-Branchen er med. Fyn rykker på rigtig mange teknologiparametre, men kæmper ligesom resten af landet med at tiltrække de rette kompetencer. IT-Branchen Fyn sætter derfor særligt fokus på at understøtte tiltrækning, opkvalificering og fastholdelse af IT-specialister, så udviklingen kan fortsætte.

IT-Branchens medlemmer på Fyn

Ønsker du at oprette din virksomhed som medlem af IT-Branchen, eller har du bare en god idé til et samarbejde, så kontakt Lotte Jensen, Regionalchef for IT-Branchen Fyn.


Læs IT-Branchens mærkesager eller deltag i vores politiske udvalgsarbejde

Tilmeld dig Netværk Fyn eller Region Fyn udvalg (se bestyrelsen)

Skriv eller ring

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig som medlem, så kontakt gerne Lotte Jensen.