Temaer: Det taler vi om

Som IT-Branchen dækker vi en lang række emner, nyheder og mærkesager for vores medlemmer. En del af disse har vi samlet i temaer, så det er lettere at få et overblik over, hvad vi har skrevet om en bestemt ting.

IT-Branchens populære temaer


IT-Branchens populære temaer

Her finder du nyt om det der optager den danske it-branche. Få overblik over hvad dine kollegaer i branchen er optagede af og ikke mindst hvilke temaer du som virksomhed skal være stærk i.

Find guides og viden om persondata, it-udbud, Den gode brugeroplevelse( UX/CX), IT-Sikkerhed, Etik, bæredygtige digitale forretningsmodeller, diversitetsledelse og meget andet som optager medlemmerne af vores branchefællesskab.

IT-Barometeret tager pulsen

Hvert år tager vi pulsen på branchen og stiller de vigtige spørgsmål til vores medlemsvirksomheder. Vi arbejder løbende med at udvikle vores branche og især talentmangel, internationalisering og kapitalindhentning betyder meget for vores medlemmer. Kontakt os hvis du vil høre mere om hvad vores medlemmer er optaget af.

IT-Branchens udvalg og netværk

IT-Branchen driver også politiske udvalg og netværk til gavn for vores medlemmer og vores branche. Her kan du sammen med andre medlemmer som også brænder for samme område skabe politik og sammen blive klogere på udfordringer som vores branche står overfor.

Du kan møde politikere, embedsmænd og andre centrale institutioner som spiller en stor rolle for vores digitale samfund og de regler og markedsmuligheder vi som it-erhverv arbejder med.

Sammen med vores medlemmer sikrer vi en konkurrencedygtig og professionel it-branche, der aktivt bidrager til vækst og udvikling i et digitalt Danmark.

Lær mere om IT-Branchens udvalg og netværk