IT-Branchens podcasts

Med IT-Branchens podcasts tager vi gennem interview med interessante tech-personligheder og væsentlige emner pulsen på branchen i både Danmark og udlandet.

CIO Insights

I CIO Insights tager vi pulsen på de danske CIO’s maskinrum og de digitale forretninger, der former fremtidens Danmark. Podcasten udkommer hver 6. måned. I hvert afsnit interviewer vi medlemmer af IT-Branchens CIO Transformation Board.

Podcasten er produceret af IT-Branchen.

Vært: Anton Gade-Nielsen

Find CIO Insights på Spotify og Apple Podcast.

Blinde Vinkler

Bias er en uundgåelig del af livet, eftersom vi hver især har et begrænset udsyn i verden. Tanken om at en maskine kan gøre det bedre end os er forjættende og overalt støder vi på teknologi som gennem sortering og anbefaling påvirker vores verdenssyn og vores beslutninger.

Men det vi putter ind i maskinen er også det der kommer ud. Og ubevidst bias bliver reproduceret – og i visse tilfælde forstærket – af teknologi. Så hvordan drejer vi på bias-knappen og sørger for lige muligheder for alle?

Det undersøger vi i podcasten Blinde Vinkler som kigger ind i teknologier og videnskab som forsøger at rette op på skævheder i samfund & teknologi.

Blinde Vinkler er produceret af Ingeniørforening IDA og IT-Branchen.

Find Blinde Vinkler på Spotify og Apple Podcast.

DIVERSITET

Velkommen til Business Review DIVERSITET – en podcast der sætter fokus på hvordan vi kan skabe mere diversitet i erhvervslivet.

I hvert afsnit taler vi med udvalgte gæster om emner der spænder bredt lige fra alder, køn, rekruttering, neurodivergens og de unges krav til diversitet på arbejdspladsen, til mænd på barrikaderne og pink washing.

It's All Quantum!

It’s All Quantum!

Eksklusivt interview med Charles Marcus.

(31:38 min – 3. marts 2021)

Hvad er kvanteknologi for en størrelse, og hvorfor skal politikere og erhvervsledere være opmærksomme på det kæmpe potentiale teknologien har?

Få svaret i denne samtale mellem Natasha Friis Saxberg og den verdensberømte kvantefysiker, Charles Marcus.

Du kan også høre It’s All Quantum! på Apple Podcast

1 svar

  1. Hej
    Super gode og inspirerende Podcasts – tak for det.
    BH Bettina Lundgaard, Udviklingschef It-vest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *