Et medlemskab i IT-Branchen giver dig et fællesskab med it-virksomheder fra hele Danmark

IT-Branchen er til for vores medlemmer. Alle services tager udgangspunkt i dit behov. Politikken skabes af medlemmerne.

Vi styrker din virksomhed gennem politiske- og forretningsudvidende aktiviteter. Benyt de services som passer bedst til din virksomheds behov. Som medlem af IT-Branchen får du adgang til netværk, events, rådgivning og medlemsrabatter, som alle i din virksomhed kan gøre brug af. 

Bliv en del af fællesskabet 

Alene sidste år deltog over 1900 personer i vores arrangementer, mens omkring 400 personer er engageret i vores forskellige netværk. Vi håber, at vi også snart kan byde dig og dine kollegaer velkommen i vores aktive brancheforening.

Et medlemskab i IT-Branchen indeholder altid et basis-medlemskab i Dansk Erhverv, så du får også adgang til yderligere services og et bredere netværk af over 10.000 private erhvervsvirksomheder.

Hvad koster et medlemskab?

IT-Branchen er blevet der hvor jeg møder ligesindede, opsøger ny viden og får nogle rigtige gode dialoger med kollegaer i branchen. Specielt på de arrangementer der holdes. 

Søren Krogh Nielsen, adm. direktør i Ricoh.

Pssst…

Som nyt medlem får du den seneste lønstatistik gratis stillet til rådighed. Lønstatistikken kan bruges som et ledelsesværktøj under lønsamtaler og ved rekruttering.

Vil du høre mere om medlemskabet så kontakt: