IT-Branchen Jylland

Deltag i IT-Branchens regionale fora i Jylland, og mød dine lokale kollegaer i et faglig, fortroligt socialt netværk.

Deltag i IT-Branchens regionale fora i Jylland, og mød dine lokale kollegaer i et faglig, fortroligt socialt netværk.

Vi har oprettet et regionalt fora i Jylland, for at du skal kunne møde andre branchefolk i et stærkt lokalt forretningsnetværk, hvor du kan få sparring på dine udfordringer, skabe partnerskaber og etablere nye leads for din virksomhed.

Der afholdes løbende events, hvor du både kan styrke dit personlige og faglige netværk, men også få en fornemmelse for, hvad der teknologisk sker i dit nærområde samtidig med, at du bliver opdateret på, hvad der rører sig i branchen og hos kunderne generelt.

IT-Branchen samarbejder bl.a. med en række lokale erhvervsnetværk, væksthuse, erhvervsråd, kommuner, etc., som sikrer, at du altid har fingeren på den lokale puls, og samtidig også har god mulighed for løbende at skabe nye kontakter og dermed kunder til forretningen.

It- og tech er i vækst i Jylland

It og tech-udviklingen blomstrer i det jyske, hvor Aalborg, Århus og Syddansk Universitet bidrager med tilførsel af it- kompetencer og udvikler løsninger sammen med erhvervslivet.

Antallet af unge der kaster sig ud i startup virksomhed indenfor it og tech er kraftigt stigende i Jylland, hvor iværksætter huse i alle de større mellemstore byer skyder op og skaber dynamik og innovation.

Samtidigt er Jylland også er blevet attraktivt hjemsted for flere større danske og udenlandske datacentre og internetudbydere.

Og også indenfor udvikling af ”New Tech”, som IOT, ML og AI er udviklingen mærkbar, ligesom at Jylland mønstrer nogle af de mest betydende it-virksomheder indenfor offentlig digitalisering, og som i høj grad bidrager til, at vi i Danmark er foregangsland.

Vi støtter den lokale vækstagenda

IT-Branchen Jylland kæmper med på sidelinjen for den fortsatte vækst og positive udvikling i landsdelen.

Vi arbejder lokalt med udbredelse af vores mærkesager og med at støtte de jyske it-virksomheder med deres fortsatte vækst og fremdrift – bl.a. ved at sætte fokus på tiltrækning og udvikling af kompetencer, netværk, kommunikation og rådgivning.

Senest har vi taget en række initiativer til at øge dialogen og den digitale sparring mellem det kommunale og private erhvervsliv overfor it-leverandørerne for at sikre digital inspiration og tættere samarbejde.

Netværksmøde i Mols Bjerge Juni 2021

Hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.