Presserum

IT-Branchen vil gerne præge debatten om et stærkt digitalt Danmark, og om hvordan vi kan udnytte teknologiens fulde potentiale til glæde for både økonomien og det enkelte menneske.

Vi tror naturligvis, at det kun kan ske, hvis Danmark har en konkurrencedygtig og professionel it-branche, der aktivt bidrager til vækst og udvikling i et digitalt samfund.

Brug os

Har du brug for fakta, baggrundsviden og adgang til eksperter indenfor teknologi, it og fremtidens trends – eller måske blot en hurtig kommentar til et aktuelt digitalt emne, så skal du endelig kontakte Rune Fick Hansen, der er IT-Branchens kommunikationschef.

Husk at du også altid kan følge os på LinkedIn, Twitter, YouTube og tilmelde dig vores nyhedsbrev eller vores presseservice på Mynewsdesk.

Billeder og logo kan du naturligvis bare downloade her på siden.

Kontakt vores presseansvarlige

Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen

Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen

Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen

IT-Branchens logo

Herunder kan du også finde vores logo og vores “Vi er medlem af IT-Branchen” logo, som du som medlem frit kan bruge.

Certifikat

Ønsker du at prale med jeres medlemskab hos IT-Branchen? Her kan du hente et certifikat til upload til jeres hjemmeside, eller som du kan printe og hænge op på kontoret. Vi har både en horisontal og vertikal udgave. Du skal blot udfylde virksomhedsnavn og indmeldelsesdato.