MENTORORDNING FOR KVINDELIGE TALENTER I IT

Er du kvinde med ambitioner om at videreudvikle din karriere i it-branchen? Har du erhvervserfaring og vil du gerne styrke din karriere gennem sparring med én af branchens erfarne kvindelige ledere? Så er vores mentorforløb noget for dig.

Paused
Unmuted Muted

OM MENTORORDNINGEN

Målet med mentorordningen er at fremme diversiteten i it-branchen og motivere flere kvindelige talenter til at udvikle og fastholde en karriere inden for it. Mentorforløbet er en unik mulighed for at indgå i et lærerigt sparringsforløb med nogle af branchens mest erfarne og dygtige kvindelige ledere. Forløbet kan have fokus på alt lige fra karriere- og ledelsesveje til kompetenceudvikling til at opbygge et stærk netværk.

Det er IT-Branchens styregruppe for kvindelige ledere i it, der står bag mentorordningen som har kørt siden 2016. Deltagelse i mentorordningen er primært målrettet IT-Branchens medlemmer.

Jeg ønsker, at flere kvinder vælger IT-branchen – for at arbejde med teknologi er også at arbejde med mennesker. Teknologi fylder meget i hverdagen for os alle, og derfor er det vigtigt, at teknologi udvikles af mennesker, der er lige så mangfoldigt repræsenteret som i resten af samfundet.

Mette Eistrøm Krüger, Mentor

TIDSLINJE FOR MENTORPROGRAMMET

Mentorprogrammet kører et kalenderår af gangen, og mentor og mentee mødes min. 4 gange i løbet af ét år. Ved årsskiftet afsluttes forløbet. En ny runde af mentorprogrammet lanceres hvert år i oktober måned med en matching-event i november måned. Både mentor og mentee skal udfylde et spørgeskema til brug for matching processen. Endeligt match er klar inden årsskiftet. Da mentorprogrammet oplever en stor tilslutning kan vi desværre ikke garantere alle tilmeldte mentees et match.

MØD NOGLE AF MENTORERNE HER

Mentorordning – Mentorer
Anette Vainer Heidi Have Anja Monrad Annette Otto Mette Eistrøm Krüger Stine Ankjær Skov Helle Oest Iversen Marianne Fischer-Rasmussen Nina Maj Fjordvad Maiken Lykke Oana Krogh-Nielsen Pernille Møller Lund Maria Søndergaard Line Sinding Skött

Anette Vainer

CEO, Fortinet Denmark

Heidi Have

Director, Dell Technologies

Anja Monrad

SVP, Dell Technologies Western Europe

Annette Otto

SVP, Atea

Mette Eistrøm Krüger

Director, Telenor

Stine Ankjær Skov

Director, Canon Danmark

Helle Oest Iversen

Director, Nine

Marianne Fischer-Rasmussen

HR Country Lead, Accenture

Nina Maj Fjordvad

VP, EG

Maiken Lykke

CEO, Sopra Steria

Oana Krogh-Nielsen

VP, TDC Group

Pernille Møller Lund

CEO, Superoffice Danmark

Maria Søndergaard

Director, Capgemini

Line Sinding Skött

Director, Fujitsu

KOM TÆTTERE PÅ MENTORORDNINGEN