AfspilThe shape of a play icon PauseThe shape of a pause icon
MuteThe shape of a muted speaker Annuller dæmperThe shape of a unmuted speaker

Mentorordning for kvindelige talenter i it

Er du kvinde med ambitioner om at videreudvikle din karriere i it-branchen? Har du erhvervserfaring og vil du gerne styrke din karriere gennem sparring med én af branchens erfarne kvindelige ledere? Så er vores mentorforløb noget for dig.

Om mentorordningen

Målet med mentorordningen er at fremme diversiteten i it-branchen og motivere flere kvindelige talenter til at udvikle og fastholde en karriere inden for it. Mentorforløbet er en unik mulighed for at indgå i et lærerigt sparringsforløb med nogle af branchens mest erfarne og dygtige kvindelige ledere. Forløbet kan have fokus på alt lige fra karriere- og ledelsesveje til kompetenceudvikling til at opbygge et stærk netværk.

Det er IT-Branchens styregruppe for kvindelige ledere i it, der står bag mentorordningen som har kørt siden 2016. Deltagelse i mentorordningen er primært målrettet IT-Branchens medlemmer.

Mentorordningen

Tidslinje for mentorprogrammet

Mentorprogrammet kører et kalenderår af gangen, og mentor og mentee mødes min. 4 gange i løbet af ét år. Ved årsskiftet afsluttes forløbet. En ny runde af mentorprogrammet lanceres hvert år i oktober måned med en matching-event i november måned.

Både mentor og mentee skal udfylde et spørgeskema til brug for matching processen. Endeligt match er klar inden årsskiftet. Da mentorprogrammet oplever en stor tilslutning kan vi desværre ikke garantere alle tilmeldte mentees et match.

Kom helt tæt på nogle af vores mentorer

Kom tættere på mentorordningen