Kontraktportal

På Kontraktportalen har du som medlem gratis adgang til de mest brugte kontrakter og dokumenter i branchen. Her kan du hurtigt og nemt få skræddersyet kontrakterne til netop din virksomheds behov.

Se i videoen nedenunder hvordan du kan downloade og tilpasse vores standardkontrakter, så de kommer til at passe specifikt til netop din virksomhed.

Du kan også gå direkte ind på IT-Branchens Kontraktportal, og få adgang til de mest relevante kontrakter for it-virksomheder.

Prøv IT-Branchens Kontraktportal

Du kan som medlem af IT-Branchen vælge mellem tre forskellige abonnementer til Kontraktportalen – alt efter hvad du og din virksomhed ønsker af muligheder og funktioner.

Essential

Gratis for medlemmer af IT-Branchen

Professional

1.195 DKK

pr. måned

Premium

2.495 DKK

pr. måned

”Perfekt til mindre virksomheder der leverer enkelte services og har begrænset behov for løbende juridisk hjælp.”

”Ekstra indhold til mellemstore virksomheder der leverer forskellige services og eks. licenserer egen software. Du har evt. distributører og partnere og en mere struktureret tilgang til marketing og GDPR.”

”Dækker komplekse behov hos mellemstore og store virksomheder med sammensatte offerings- og integrerede services, der tilbydes kunderne mere standardiseret.”