Pensionsordning hos Velliv

IT-Branchen har indgået en attraktiv aftale om pension med Velliv for vores medlemmer.

Pensionsordning hos Velliv

Nu kan du og dine medarbejdere få en attraktiv pensionsaftale i samarbejde med Velliv, der er et 100% kundeejet pensionsselskab.

En pensionsordning er meget mere end bare en opsparing – det er også vigtige forsikringer, der dækker jer og jeres familier, hvis I bliver syge, kommer til skade eller i værste tilfælde dør.

Læs mere og kontakt Velliv.

“Vellivs rammeaftale med IT-Branchen har fordele, der er til at forstå. Det er ikke elastik i metermål, men kontante fordele og unikke forsikringer. Med aftalen undgår vi, at en alt for stor del af pensionsopsparingen bliver spist af omkostninger og gebyrer, hvilket sikrer dig en større pensionsopsparing,” siger Bjørn Borre fra ITB, der er direktør for Forretning og Medlemsservice. Han fortsætter:

”I it-branchen er vi gode til at arbejde, kode og tjene penge. Vi kan lære en masse af Velliv om, hvordan vi kan passe bedre på os selv og vores ansatte. Vellivs forsikrings- og sundhedsløsninger er ikke bare forsikringer – det er værktøjer vi skal bruge aktivt og forebyggende. Med aftalen får HR-cheferne i vores medlemmers virksomheder også mulighed for at gøre brug af en vifte af attraktive tiltag, der giver fordele i kampen om at tiltrække og holde på medarbejderne.”

Rådgivning er Vellivs mærkesag

I Velliv tager de ansvaret for, at jeres medarbejdere har den rigtige pensionsordning. I kan derfor forvente klare anbefalinger, der passer til den enkeltes livssituation og automatisk tilpasning af pensionsordningen i forhold til medarbejdernes alder, løn, mv. Derudover stiller Velliv med et landsdækkende korps af rådgivere, som er klar til at mødes med jeres medarbejdere enten online eller fysisk hos jer.

Læs mere her.

Velliv er med jer hele vejen

Velliv Sundhed står klar til at hjælpe, når livet slår små eller store knuder for jeres medarbejdere. Velliv Sundhed tager fat om det hele, og hjælper både jer som virksomhed og jeres medarbejdere i tilfælde af sygdom eller ulykke. Jeres medarbejdere bliver rådgivet under hele en sygemelding, og som virksomhed kan Velliv både hjælpe jer med, hvordan I kan forbedre sundheden og trivslen på arbejdspladsen, og give jer konkret rådgivning i forbindelse med en sygemeldt medarbejder.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *