IT-Branchen Sjælland

Deltag i IT-Branchens regionale fora på Sjælland, og mød dine lokale kollegaer i et faglig, fortroligt socialt netværk.

Deltag i IT-Branchens regionale fora på Sjælland, og mød dine lokale kollegaer i et faglig, fortroligt socialt netværk.

Vi har oprettet et regionalt fora i Sjælland, for at du skal kunne møde andre branchefolk i et stærkt lokalt forretningsnetværk, hvor du kan få sparring på dine udfordringer, skabe partnerskaber og etablere nye leads for din virksomhed.

Der afholdes løbende events, hvor du både kan styrke dit personlige og faglige netværk, men også få en fornemmelse for, hvad der teknologisk sker i dit nærområde samtidig med, at du bliver opdateret på, hvad der rører sig i branchen og hos kunderne generelt.

IT-Branchen samarbejder bl.a. med en række lokale erhvervsnetværk, væksthuse, erhvervsråd, kommuner, etc., som sikrer, at du altid har fingeren på den lokale puls, og samtidig også har god mulighed for løbende at skabe nye kontakter og dermed kunder til forretningen.

IT-Branchen Sjælland er med hvor det sker

På Sjælland er IT-Branchen medarrangør på de fleste af de større lokale it-messer, tech- og erhvervsmæssige events, der er relevante for it- og televirksomheder.

Vi inviterer ugentligt vores medlemmer til interessante, faglige og netværksskabende arrangementer på Slotsholmen i Børsbygning eller hos vores medlemmer og samarbejdspartnere i og omkring København, hvor du som medlem af IT-Branchen kan møde andre branchefolk i et stærkt lokalt forretningsnetværk.

IT-Branchen samarbejder bl.a. med en række lokale erhvervsnetværk, væksthuse og styrelser. Dette sikrer, at du altid har fingeren på den lokale og nationale puls – og har du behov for en kontakt, kan vi næsten altid hjælpe.

It- og Tech- udvalg på Sjælland

Det er primært på Sjælland, at vi mødes omkring vores politiske mærkesager i vores etablerede udvalg, som består af repræsentanter fra medlemsvirksomheder fra hele Danmark. Udvalgene har stor politisk indflydelse, og er medvirkende til at styrke it-branchens vilkår og vækstmuligheder.

Vi støtter den lokale vækstagenda via netværk

IT-Branchen skaber rammerne i eksempelvis Netværk Sjælland, hvor it- og televirksomheders CEO’s mødes kvartalsvis ude hos forskellige medlemsvirksomheder, der inviterer indenfor til et fagligt og uformelt møde om aktuelle agendaer.

Hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.