Sådan får du compliance ind i bestyrelseslokalet

Arbejder du i en bestyrelse med helt klare linjer for arbejdet med compliance og risikostyring? Hvis ikke, så læs nærmere her!

compliance i bestyrelseslokalet

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL, Mariane Thomsens Gade 4B, 9. sal 8000 Aarhus C

Kom med, når vi dykker ned i bestyrelsens rolle i at sikre, at virksomheden har det helt rigtige fokus på arbejdet med compliance og risikostyring.

Når en virksomhed arbejder med kommerciel compliance og risikostyring, er det en strategisk øvelse, hvor der grundlæggende skal til- og fravælges kontroller og foranstaltninger. Alle disse valg hænger sammen med økonomi, da der er omkostninger forbundet med at implementere kontroller. Det er derfor vigtigt, at virksomheden investerer i de rigtige kontroller og foranstaltninger, som har en reel betydning for netop jeres strategi og konkurrenceevne.

På dette event tager vi dig gennem, hvordan din bestyrelse kan skabe et grundlag for at arbejde værdiskabende og struktureret med compliance og risikostyring, som understøtter virksomhedens strategi og mål.

Onsdag den 22. maj 2024, kl. 09.00 – 11.00
DAHL, Mariane Thomsens Gade 4B, 9. sal 8000 Aarhus C


Oplægsholdere:

Eventet faciliteres af specialisterne Anders Madsen Pedersen og Frans Skovholm fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Advisor og CCO/partner Anders Madsen Pedersen har stor erfaring med at arbejde i bestyrelser, strategisk rådgivning til ejerfamilier og kommerciel forretningsudvikling. Anders beskæftiger sig desuden til dagligt med den kommercielle og strategiske forretningsudvikling hos DAHL Advokatpartnerselskab samt eksekvering og transformation heraf.

Advokat (L) og partner Frans Skovholm har stor erfaring i arbejdet med risikostyring og beskæftiger sig også til dagligt med kontrakter og compliance. Frans har specialiseret sig i at arbejde systematisk med risikohåndtering og rådgivning omkring ISMS-ledelsessystemer, herunder ISO 27001, hvor han er certificeret ISO 27001 Lead Implementer ved PECB.