Vær med til at styrke Europas forsvar

Deltag i dette event og bliv klogere på, hvordan truslen for hybridkrig samt styrkelsen af NATOs og Europas forsvar også kan skabe nye forretningsmæssige muligheder.

Vaer-med-til-at-styrke-Europas-forsvar

Dato & tidspunkt

Lokation

Politikkens Hus, Vestergade 28, 1456 København

Forsvaret i Europa står overfor et gigantisk løft, hvor teknologisk formåen og innovation spiller en afgørende rolle. En udvikling der placerer it-virksomheder helt centralt i den kamp, Europa allerede står midt i.

Deltag i dette event og bliv klogere på, hvordan truslen for hybridkrig samt styrkelsen af NATOs og Europas forsvar også kan skabe nye forretningsmæssige muligheder.

Torsdag den 5. september, kl. 09.00 – 11.00
Afholdes i Salen hos Politikkens Hus
Vestergade 28, 1456 København


PROGRAM

09.00 – 09.15: Velkommen og introduktion
ved IT-Branchen og Conscensia

09:15 – 10:00: Det har vi lært af krigen i Ukraine
ved Anders Puck Nielsen, Forsvarsakademiet

Få et indblik i situationen i Ukraine og hør, hvordan konflikten har skabt teknologisk innovation, nye strategier og ændrede behov.  

10:00 – 10:45: Dansk iværksætterdrøm voksede til 50+ lande og blev NATOs foretrukne
ved Michael Holm, Systematic

Hør hvordan det, der startede som et ønske om at skabe it-løsninger til det danske forsvar, blev en global succes, der er nået helt ind i NATOs hovedkvarter – og hvordan virksomheder kan spille en vigtig rolle i at styrke NATO og Europa.

10:45 – 11:00: Hvordan driver man en virksomhed i krigens skygge?
ved Torsten Bielefeldt Schlägelberger, Conscensia

Conscensia deler deres erfaringer om at lede medarbejdere og bedrive virksomhed i krigens skygge.


Dag for dag er det blevet mere klart for europæerne, at både individer og firmaer skal forberede sig på radikale forandringer, da krigen banker på Europas fordør, og hvor Rusland har omstillet produktionen til en krigsøkonomi.

Efter mange års nedskæringer investeres der nu historisk store beløb i både Europas og NATOs forsvar. Men hvad betyder det for os som it-leverandører?

Vær med når Anders Puck Nielsen, militæranalytiker ved Forsvarsakademiet og med speciale i militær ledelse, krigen i Ukraine og den militærstrategiske situation i Rusland, giver en unikt indsigt i, hvordan situationen i Ukraine og Rusland er lige nu.

Han vil også fortælle, hvad vi har lært af krigen i Ukraine, og hvilke teknologiske løsninger der fremadrettet bliver brug for i Europa og NATO.

Derefter kommer Michael Holm fra Systematic og fortæller om iværksætterdrømmen, der begyndte med det danske forsvar og gradvist voksede til flere end 50 lande og en position som hovedleverandør til NATO. Han deler sit syn på de forretningsmæssige perspektiver i lyset af voksende globale spændinger og situationen i Ukraine, ligesom han fortæller om sin personlige involvering og passion for at hjælpe Ukraine.

Til slut vil Torsten Bielefeldt Schlägelberger, adm. direktør i Conscensia, give sin beretning om, hvordan deres samarbejde med ukrainske it-talenter ikke bare har bragt både knowhow og nye innovative teknologiske løsninger til danske virksomheder, men også en stærk arbejdsmoral.

For de ukrainske it-specialister handler det ikke kun løn til huslejen og brød på bordet, men om kampen for deres frihed. En virkelighed der har ført til innovative løsninger – ikke bare på slagmarken, men også mellem borgere og offentlige institutioner.

Så kom med og få et strategisk, menneskeligt og forretningsmæssigt indblik i, hvad krigen skaber af risici, muligheder og innovation.


Tilmeld dig i Aarhus den 4. september eller i København den 5. september.