CIO Transformation Board

IT-Branchen lancerer CIO Transformation Board

Med CIO Transformation Boardet samler IT-Branchen de mest visionære CIO’s fra Danmarks store og mellemstore virksomheder. CIO’s fra virksomheder hvor digitalisering udgør en strategisk del af forretningen – men hvor man også vil mere end blot at digitalisere forretningen.

Den digitale transformation i dansk erhvervsliv er for alvor i gang, og især de mellemstore og store virksomheder står overfor en kæmpe forretningsmæssig forandring.

Det sætter ikke bare tryk på CIO’en, men også på dansk erhvervsliv og samfundet som helhed.

Nyt ansvar og kæmpe potentiale for CIO’en

CIO’en står i dag med en ny og helt afgørende rolle, hvor man ikke blot har ansvaret for den fulde digitale transformationsrejse, men også har medansvaret for virksomhedens vækst, effektivisering, bæredygtighed, nye kundeoplevelser, mm.

Det er ledere, der over de næste år kommer til at stå for nogle af dansk erhvervslivs største forretningstransformationer, og som bliver bannerførere for mange af de nye digitale forretningsmodeller, som vil se dagens lys lige om lidt.

Det er disse dygtige thought-leaders, som IT-Branchen nu samler i et CIO Transformation Board.

Mere end blot et netværk

Med CIO Transformation Boardet vil IT-Branchen ikke bare kaste lys på Danmarks dygtigste CIO’s og dele erfaringer og best practices på tværs af industrier. Vi vil også sætte agendaen i medierne og overfor politikerne omkring Danmarks og erhvervslivets digitale fremtid.

CIO Transformation Boardet er skabt for dem, der også vil være med til at finde den nye balance mellem mennesker og teknologi. Dem der har en holdning og vil være med til at påvirke vores grønne omstilling, manglen på kompetencer og styrke væksten i Danmark.

De CIO’s der har evnen og lysten til at føre ikke bare deres egen virksomhed men også Danmark ind i det 21. århundrede.

Stiftende møde i juni

Boardet skal være mere end blot et netværk, og man vil efter hvert møde derfor offentliggøre konkrete 21st anbefalinger i forhold til et specifikt emne, som så sendes til relevante politikere og interessenter samt deles med medierne.

Første stiftende møde er 8. juni, og formanden for CIO Transformation Boardet er Morten Holm Christiansen, der er CIO i Coop. Han repræsenterer også medlemssegmentet i IT-Branchens bestyrelse.

Har du lyst til at løfte den samfundsmæssige agenda på nogle helt konkrete områder, som også har stor betydning for dig som CIO og din virksomhed? Og vil du være med til at tegne rollen for CIO’en i det 21. århundrede?

Så skal du blot kontakte Anne Sofie Josephsen på asjo@itb.dk eller 51241213 for at høre mere.