Internationalisering

Vær med i internationaliserings business circlen og lær af andres erfaringer med at gøre forretningen i udlandet.

Mangler du frisk erfaring med eksport og internationalisering for it-virksomheder?

Her finder du viden og erfaring med eksport og internationalisering. Vi mødes 4 gange årligt og præsenterer erfaringer for hinanden på møder, hvor både medlemsvirksomheder og inviterede eksperter giver deltagerne feedback og gode råd til hinanden.

Temaerne i møderækkerne vil dække modeller for eksport, markedsføring, internationalisering, juridiske og tekniske forhold, rekruttering og kompetencebehov, men altid med udgangspunkt i medlemmernes egne udfordringer og ønsker.

Hvor finder jeg viden og erfaring med eksport og internationalisering?

Step 1 er at søge erfaring hos dem der er lykkes. Den erfaring kan du finde direkte fra hestens mund, som i IT-Branchens business circle eller her, hvor vi har samlet gode råd og links: Gode råd til eksport og internationalisering for it-virksomheder.

IT-Branchen fokuserer på medlemmernes udfordringer og de markeder som er relevante for business circlen. Det vil sige hele verden og alle brancher, hvis og når det er relevant for deltagerne.

Vi har fokus på den rigtige go2market strategi, dit digitale marketing-mix, dine it-konktrakter, din eventuelle reseller eller distributionsmodel, lovgivning som eksempelvis persondataforordningen, inkasso, kapitalrejsning, rekruttering og andre relevante emner.

Vi har haft besøg af ledelsen af en række både store og små danske it-virksomheder gennem årene. De har tidligere delt deres erfaringer i business circlen: EG, 7N, NNIT, Tamigo, Globit, Dantax, Trade Council, Gluu, Flex Funding, Famly, Signicat, Develop In Europe, TBK Consult, Optiware, Liga, Eurekos, Shape Robotics, Right People Group, Abakion m.fl.

Kun medlemmer kan deltage fast i business circlen. Det forventes at alle aktivt deler erfaringer fra deres eksport- og internationaliseringsrejse. Vi er max. 15 virksomheder til møderne for at sikre taletid og dybde i business circlen. Du finder os fordelt i hele landet, men der afholdes flest møder hos IT-Branchen i København.

Find næste møde i vores eventkalender eller ved at sende mig en mail.

Vil du være med i business circlen?