Bliv klar til persondatafordningens ikrafttræden maj 2018. Har du styr på dine data? Har du styr på dine kunders data? Her er en række virksomheder, der kan hjælpe dig.

Admincontrol
Admincontrols platform er et uvurderligt værktøj for bestyrelsesarbejdet. Den er velegnet i enhver sammenhæng, der kræver sikker og effektiv dokumentdeling. Håndtering af persondata og datasikkerhed er essentielt for Admincontrol.

Kontakt: Daniel Hansen  +45 3110 1343, dhansen@admincontrol.com


BitTech IT 
Bittech IT er en landsdækkende og partnerdrevet virksomhed med 77års IT erfaring. Når du vælger BitTech IT, får du ikke kun en leverandør, men en samarbejdspartner. BitTech IT er landsdækkende og har i samarbejde med IT-Mester og PWC IT Risk Assurance udarbejdet en kosteffektiv løsning til at forberede virksomhederne på de nye skærpet krav i persondataforordningen. Vi tilbyder at tage et uforpligtende møde for at kortlægge, hvilken kategori jeres virksomhed befinder Jer i & hvilke huller der mangler at blive udfyldt for at overholde loven.

Kontakt: Tonny Klim – 71 99 38 73 – tok@bittechit.dkwww.bittechit.dk


C-cure
Vi arbejder som rådgivende sparrings-, service- og compliancepartner. Vi har siden de første spadestik til EU-Persondataforordningen/GDPR bidraget med høringssvar til EU Kommissionen og den Danske Regering og er blandt de meste velbevandrede i GDPR, når det kommer til praktisk og teknisk efterlevelse af forordningen. Vi udbyder og arbejder uvildigt med alle de primære sikkerhedsløsninger i markedet og kan således yde rådgivning og sammenligning for optimal konstellation af sikkerhedsløsninger også i forhold til GDPR.

Kontakt: Mette Nikander, CEO, +45 45 46 54 03, mn@c-cure.dk, www.c-cure.dk


Cybot A/S - Cookiebot
Med Cookiebot kan din hjemmeside let og enkelt overholde EU’s lovgivning om brugen af cookies og online tracking af dine brugere. I tråd med kravene i såvel EU’s persondataforordning (GDPR) som ePrivacy Regulation (ePR) hjælper Cookiebot bl.a. med at opnå forudgående, informeret samtykke fra dine hjemmesidebrugere, kunne dokumentere hvert enkelt samtykke samt kunne redegøre for, hvilke brugerdata du deler med tredjeparts-tjenester på din hjemmeside, og hvor i verden brugerdata sendes hen. Cookiebot er cloud-baseret, fuldt automatiseret, understøtter over 40 sprog og kan let integreres på enhver hjemmeside med blot få linjer Javascript-kode. 

Kontakt: Daniel Johanssen, CEO, Tlf. 23710940, dj@cybot.com, www.cookiebot.com

Dencrypt
Dencrypt Talk er en app til almindelige smart-phones (iPhone og Android) som opretter en sikker forbindelse imellem to eller flere telefoner, så det bliver naturligt at føre både dagligdags såvel som fortrolige samtaler uden at nogen kan lytte med. Tale, beskeder, fildeling, video-konference mv. sikres alle med Dencrypts særlige teknologi: Dynamisk Kryptering, som er opfundet på DTU og er så stærk, at også det danske forsvar bruger systemet.

Kontakt: www.dencrypt.eu


DPO Advisor
DPO Advisor er et dansk firma med spidskompetence indenfor Jura, IT Sikkerhed og Udvikling. Dette gør at vores GDPR værktøj kaldet ”DPO Advisor” kan løse de udfordringer der er med GDPR, herunder automatiseret dokumentation for dine aktiviteter, Behandlingsfortegnelser, Databehandleraftaler, Oplysning til de registrerede, Databrudsrapporter, Anmeldelse af brud til Datatilsynet, Underretning om brud til de registrerede, Databeskyttelsespolitikker, Fælles dataansvarlig-aftaler.

DPO Advisor generer samtidig et visuelt overblik, som gør det lettere for organisationen at fokusere på relevante udeståender.

Er du IT konsulent, Advokat, Revisor, Ejerleder, eller blot ønsker at dit firma hurtigt og enkelt kommer i gang med GDPR er dette værktøjet.

Kontakt enten Daniel Hartfield-Traun 2095 8566 dht@dpoadvisor.com | Kåre Rude Andersen 4020 9034 kra@dpoadvisor.com | www.dpoadvisor.com


DXC Technology

For at leve op til de nye regler skal virksomheder og institutioner kunne dokumentere det nødvendige niveau af sikkerhed. Det indebærer at have styr på data, kende reglerne, etablere processer og investere i teknologi. I DXC Technology kan vi hjælpe jer med at identificere de områder, I bør prioritere at få styr på. Og vi kan levere de teknologiske løsninger, der er med til at gøre jer compliant med den nye persondataforordning.

Kontakt: Dennis Larsen, Manager, Cyber Security, Northern Region, på dlarsen8@dxc.com eller +45 29234200. 


Geomatic
Geomatic tilbyder datavask, der er tilpassede din virksomhed, så dine kundedata altid er opdaterede og validerede. Slip for besvær, juridiske problemer og unødigt ressourcespild og få integreret datavasken direkte i dit kundesystem – så er data korrekte uden at du skal røre en finger, og du er sikker på, at dine persondata overholder forordningens bestemmelser om korrekthed.

Kontakt: Oliver Newton +45 5183 9125,  geomatic.dk


Intranote
Få del i en fremtidssikret teknologi, der bygger på mange års erfaring med udvikling af it til håndtering af persondata, og få understøttet jeres databeskyttelse gennem design og standardindstillinger. Med den nye EU Persondataforordning (GDPR) skal alle virksomheder kunne dokumentere, hvordan de opbevarer, behandler og beskytter persondata. Måske er I allerede i gang med at efterleve kravene, men hvordan skal de nye krav håndteres i praksis?

Kontakt: Lars Hegaard, CEO, +45 7026 9500, lhe@intranote.dk, Intranote

 

 


KMD
KMD hjælper beslutningstagere i private og offentlige organisationer til at foretage en korrekt, dokumenterbar og ressourceeffektiv implementering af EU-persondataforordningen. Igennem de sidste 40 år har KMD leveret it-sikkerhed til det digitale Danmark. Vi har derfor dokumenteret erfaring med at håndtere og beskytte kritiske og følsomme data.

Kontakt: kmd.dk


Liga ApS
​Tre ting Liga ApS kan hjælpe jer med:

  • Dokumentation af adgangsrettigheder
  • Rollebaseret rettighedsstyring
  • Smidig og sikker kryptering

Liga ApS forhandler anerkendte løsninger der hænger godt sammen, og som kan integreres i jeres eksisterede it-miljø. Micro Focus Identity Governance, SmartSignatur og Sophos Safeguard er eksempler på løsninger, som gør det lettere efterleve EUs persondataforordning.

Kontakt: Jens på jn@liga.com eller på +45 26 20 95 06liga.com


Multihouse
Er din virksomhed klar til EU’s persondataforordning? Hos MultiHouse har vi over en længere periode arbejdet målrettet med IT-sikkerhed og vi er derfor parate til at stå klar til at hjælpe din virksomhed med at skabe et overblik over, hvordan EU’s persondataforordningen påvirker jeres virksomhed, således I kan få iværksat de rette procedure allerede nu.

Kontakt: multihouse.dk eller kontakt vores IT sikkerhedsekspert Tobias E. Lauridsen på tel@multihouse.dk


Omada
Omada er global leverandør af IT-sikkerhedsløsninger og rådgivning inden for identitetsstyring og datasikkerhed. Omadas løsning giver et komplet overblik over brugernes IT-adgange inkl. adgange til personfølsomme data. Løsningen genererer automatisk avanceret rapportering på tværs af komplekse systemer og platforme med forskelligartet data, der gør det enkelt at forberede IT-audits og samtidig sikre at revisions- og lovkrav til IT-adgangskontrol overholdes.

Kontakt: omada.dk eller kontakt os på info@omada.net. Download Omada’s E-Book ”Prepare for EU GDPR” på vores hjemmeside


OS2Webscanner
Det sker ikke sjældent, at persondata såsom CPR numre ved et uheld lækkes via en hjemmeside. Det kan være et uploadet pdf-dokument, der ikke er screenet for personhenførbare data, eller andre kilder man let overser i en travl hverdag.
OS2Webscanner giver hurtig og effektiv scanning af websites, intranet og fildrev. Vi OCR-scanner også billeder og andre binære filer og finder følsomme data, som organisationen nemt kan overse.

Kontakt: Mette Vestergaard Aakjær - 29 86 07 89 - mette@magenta.dk


Wired Relations - easy GDPR system 

Brugervenligt GDPR-system til små og mellemstore virksomheder – fra den selvstændige tømrer til den avancerede it-virksomhed med 500 ansatte.

Vi har bygget et GDPR-system til dig, der vil i mål med persondataforordningens dokumentationskrav hurtigst muligt. - og til dig som har indset, at med en simpel digitalisering af GDPR-arbejdet, vil det fremover blive meget lettere for din virksomhed at efterleve kravene i GDPR.

Wired Relations er et brugervenligt softwaresystem med et let design, som gør det muligt at samarbejde internt/eksternt, markere med blinklys rød/gul/grøn om der er styr it-systemer og leverandører, uploade databehandleraftaler, kortlægge personoplysninger og behandlingsaktiviteter, rapportere og meget mere.

Wired Relations er gratis at komme i gang med og kan prøves gratis og uforpligtende her

Kontakt: Anders Linemann, CEO, Direkte +45 51808263, hello@wiredrelations.com


Zybersafe
Maj 2018 nærmer sig og det betyder at du som erhvervsvirksomhed skal tage beslutninger om hvordan du sikrer virksomheden mod det øgede trusselsniveau i forhold til håndtering af personfølsomme data. Et af hovedområderne er at sikre data i bevægelse. Hos Zybersafe har vi specialiseret os i at bygge hardware til kryptering af data i bevægelse . Vi vægter sikkerhed og brugervenlighed højt og producerer produkter der er nemme at implementere og som samtidig giver den højeste beskyttelse af virksomhedens data.

Kontakt: zybersafe.com eller Sales Executive Michael Appelby på tlf.: 60 40 49 20.

 

Du er her