ESG-krav og bæredygtighedsrapportering

Til dette event får du konkrete redskaber til at navigere i kravene, så din virksomhed undgår at ende i en greenwashing-fælde.

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL Advokatpartnerselskab, Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 København K

Hvordan håndterer it-virksomheder de stigende rapporteringskrav inden for ESG? Til dette event får du konkrete redskaber til at navigere i kravene, så din virksomhed undgår at ende i en greenwashing-fælde.

Bæredygtighed og ESG (Environment, Social, Governance) får stadig større og større betydning for it-virksomheder, og konsekvenserne af ikke at prioritere miljøspørgsmål, social ansvarlighed og god ledelsespraksis kan blive alvorlige, eksempelvis for virksomhedens generelle omdømme, økonomi, konkurrenceevne og evnen til at rekruttere nye medarbejdere fremadrettet.

På dette event sætter vi fokus på:

  • Hvordan I kan arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling som it-virksomhed
  • Hvordan I kan arbejde med simple ledelsessystemer, som bygger på anerkendte compliance- og governance-principper
  • Hvordan I kommer i gang med væsentlighedsvurderinger
  • Hvordan I kan arbejde med rapportering
  • Hvordan I kan bruge bæredygtighedsrapportering kommercielt, uden at falde i greenwashing-fælden

Torsdag den 14. marts 2024, kl. 09.00 – 11.00
Afholdes hos DAHL Advokatpartnerselskab
Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 København K

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Eventet faciliteres af specialistadvokat og partner Frans Skovholm fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Frans Skovholm, Specialistadvokat (L)/Partner

Frans Skovholm er en del af afdelingen for Corporate, Compliance & Board, hvor han særligt arbejder med kontrakter, compliance og risikohåndtering. Frans har specialiseret sig i at arbejde systematisk med risikohåndtering og rådgivning omkring ISMS-ledelsessystemer, herunder ISO 27001. Derudover arbejder han med persondataret, hvor han har hjulpet mange virksomheder med at få implementeret interne regelsæt, som sikrer, at kravene i Databeskyttelsesforordningen er overholdt.