De kan hjælpe dig

Har du brug for professionel rådgivning til din kommunikation, har vi samlet en række af Danmarks dygtigste kommunikationseksperter.

Uanset om du har behov for at komme på forsiden med din historie, at få udarbejdet en effektiv kommunikationsstrategi eller ønsker at forbedre din personlige gennemslagskraft, har vi fundet en række kommunikationseksperter, der kan hjælpe dig på vej.

Hvis du husker at nævne, at du er medlem af IT-Branchen, giver de også en god rabat på deres ydelser.

Men tag selv fat i dem og hør, hvad de kan tilbyde.

Dygtige eksterne kommunikationseksperter

Telving & Co
Thomas Telving har 17 års erfaring som kommunikationschef, pressechef, politisk chef, redaktør, journalist og rådgiver.

Han arbejder med de fleste brancher og har skabt succeser for kunder inden for alt fra tech, tele og rekruttering til organisationer, offentlige virksomheder og kultur. Kontakt ham hvis du skal have hjælp til PR, kommunikationsstrategi og tekstforfatning.

Mobil: 24 79 03 22, mail: thomas@telving.dk

Konrad Kommunikation
Ib Konrad Jensen er en erfaren konsulent med baggrund i dagbladsjournalistik og rådgivning på toplederniveau i en af landets største virksomheder. Han kender medierne – både de gamle og de nye – og ved, hvornår du skal kommunikere gennem medierne, og hvad du skal sige.

Kontakt ham hvis du har behov for interessentanalyser, budskabstræning, issues management, mediestrategi og PR.

Mobil: 40 74 13 10, mail: ikj@kkom.dk

Citat Kommunikation
Citat Kommunikation, med Henrik Steen Hansen i spidsen, leverer personlig pr- og kommunikationsrådgivning til både helt små og helt store virksomheder.

Henrik har skrevet for flere af de landsdækkende aviser, og har igennem flere år rådgivet forskellige it-virksomheder i forhold til kommunikation og pr.

Mobil: 31 23 30 92, mail: henrik@citat-kommunikation.dk

Allingstrup & Rostgaard Kommunikation
Virksomheden er stiftet af Mads Allingstrup og Anders Rostgaard . Begge er tech- og erhvervsjournalister med erfaring fra DR, Berlingske, Mandag Morgen, Jyllands-Posten og Computerworld.

Bureauets spidskompetence er at hjælpe dig med at kommunikere tydeligt, så du får et bedre salg og lettere ved at trænge igennem i medierne. De kan bruges til alt fra web, produktkommunikation, præsentationsteknik og pressemeddelelser til intern kommunikation, magasiner og nyhedsbreve.

Mobil: 22 12 24 30, mail: info@ar-kommunikation.dk

Hvis du vil vide mere

Har du brug for yderligere kommunikationsværktøjer og hjælp, er du velkommen til at besøge vores selvhjælpsunivers ”Styrk din kommunikation” på hjemmesiden.

Du er også altid velkommen til at deltage i vores events og workshops om kommunikation, som vi løbende afholder rundt om i landet.