Hvor får jeg hjælp med NIS2?

Har du spørgsmål til, hvordan du håndterer det nye NIS2-direktiv, er du altid velkommen til at kontakte DAHL Advokatpartnerselskabs specialister Frans Skovholm og Arly Carlquist for en uforpligtende drøftelse. Husk at nævne, at du er medlem af IT-Branchen.

Der er også en række af vores medlemsvirksomheder, der hjælper med NIS2 på forskellige områder. Du finder en liste over disse virksomheder her på siden.

På D-mærkets hjemmeside, kan du også læse lidt om NIS2 kravene, ligesom du har mulighed for at mappe kravene fra NIS2 med D-mærkets kriterier og kontrolmål.

Europakommissionen har på deres hjemmeside den fulde beskrivelse samt alle relevante dokumenter i forhold til NIS2-direktivet.

Hvis du vil vide mere om NIS2

Da vi oplever en stor efterspørgsel på guides og hjælp til at kunne leve op til NIS2-direktivet, har vi lavet NIS2-universet her på siden, hvor du kan finde forskellige beskrivelser, værktøjer og hjælp.

Universet vil løbende blive opdateret, efterhånden som der bliver mere offentliggjort mht. den danske implementering af NIS2-direktivet.

Besøg resten af vores NIS2-univers