4T Morgenbriefing i Tech Town: Clash of Communications

Sådan kommunikerer du til alle personlighedstyper

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense

IT-Branchens kommunikationschef Rune Fick Hansen sætter ved denne T4 morgenbriefing fokus på, hvordan du kan optimere din kommunikation i forhold til de forskellige personlighedstyper, du typisk vil møde på dit arbejde.

Vores egen personlighedstype styrer i høj grad, hvordan vi kommunikerer med andre. Supergodt, hvis man taler med ligestillede, men skidt hvis man taler med én, der ikke er som én selv. Intet sted er der mere tydeligt end på arbejdspladsen.

Et sammenstød mellem kommunikationsstile, uanset om der er en leder og deres medarbejder eller to kolleger, der arbejder sammen på et projekt, kan betyde, at de aldrig rigtig forstår hinanden. Et clash der ikke bare sænker produktiviteten, men som også kan forårsage frustrationer og konflikter.

Faktisk siger 86% af både medarbejdere og ledere, at hovedårsagen til at ting går skævt på en arbejdsplads, skyldes manglende eller dårlig kommunikation.

Måske har du selv prøvet at have en chef eller en kollega, der er svær at tale med? At I aldrig rigtigt var helt på samme side? Eller at de ikke rigtig forstod dig eller din ellers flotte præsentation?

Sandheden er, at jo mere du forstår menneskerne omkring dig, jo mere effektiv kan du også blive som leder, chef og kollega.

Tirsdag den 28. maj 2024, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense.

Vil du vide mere om hvordan du styrker din kommunikation, så dyk ned i vores univers hvor vi har masser af guides, værktøjer og råd.


Formatet for vores 4T møder er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.

Vi håber at du har lyst til at kigge forbi til en informativ og inspirerende 4T morgenbriefing i Tech Town.