4T Morgenbriefing i Tech Town: Mind the GAP

Hvordan kommunikerer du når virksomheden vokser?

Billede af det ydre rum med lyserød belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense

Ved vores 4T Morgenbriefing i februar kigger vi på, hvad du skal være opmærksom på i din kommunikation til omverdenen når virksomheden vokser.

Mange mindre succesfulde virksomheder møder muren, når de tager skridtet videre i deres vækstrejse. Omsætning stagnerer, salgstiden bliver længere og udgifterne (til især udvikling) bliver for høje.

Ofte skyldes det, at virksomhederne fejler i deres kommunikation, når de vokser.

Men hvad skal man gøre? Hvordan tilretter man sin kommunikation, når man går fra vækstlaget og til massemarkedet?

Kig forbi når IT-Branchens kommunikationsekspert, Rune Fick Hansen deler ud af sine gode råd om hvordan man kommunikerer til forskellige kundetyper, og hvordan man skal differentiere sin kommunikation, efterhånden som virksomheden vokser og bliver større.

Du vil bl.a. høre om kommunikationsforskellen mellem kundesegmenter som Innovators, Early adopters og Majoritys, ligesom du vil blive opfordret til at skabe konkurrenter – også selvom de ikke reelt er der.

Tirsdag den 27. februar 2024, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense

Vil du vide mere om hvordan du styrker din kommunikation, så dyk ned i vores univers hvor vi har masser af guides, værktøjer og råd.


Formatet for vores 4T møder er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.

Vi håber at du har lyst til at kigge forbi til en informativ og inspirerende 4T morgenbriefing i Tech Town.