Se billederne – Sommerkuller på Odense Å

Bobler flød, og sommerhistorier delt, da IT-Branchen genskabte sidste års triumf på Odense Å.

Stemningen var allerede høj fra de første mødte ind ved bådpladsen på Odense Å. Der blev skænket bobler og delt historier fra sommerens løb, inden el-båden blev sat fri og langsomt drev frem i kulissen af forberedelserne til den kommende H.C. Andersen-festival.

Netværk er en gamechanger

Det er ikke første gang, at turen går forbi Odense Å. Traditionen blev søsat sidste år, fortæller Lotte Jensen fra IT-Branchen: “Vi har skabt en eftermiddag, hvor it-fagfolk i uformelle og hyggelige rammer kan fordybe sig i inspirerende snakke og udvide deres netværk i smuk natur og grønne omgivelser. Og det blev der bare taget så godt imod, at vi med største fornøjelse gentager succesen igen i år.”

Efterfølgende uddybede bestyrelsesformand for IT-Branchen Fyn, Claus Tjelum Winther, hvad netværksture som ”Sommerkuller på Åen” er med til at gøre for medlemmer af IT-Branchen:

At deltage i netværksmøder som disse giver mulighed for at udveksle viden og erfaringer, opdage nye muligheder for samarbejde, men også få adgang til indsigter, der kan styrke din faglige og personlige vækst.

Efter et kort stop halvvejs på ruten fik deltagerne mulighed for at strække ben, hvor Claus Tjelum Winther kort bød både nye og gamle medlemmer velkommen og fortalte om det spændende efterår, vi går i møde. Her vil der i høj grad være fokus på bæredygtighed, så virksomheder kan være forberedt på de nye rapporteringskrav, som bliver stillet.

Selvom vi kun har arrangeret ‘Sommerkuller på Odense Å’ for anden gang, er det allerede nu tydeligt at se, at dette arrangement er ved at etablere sig som en fast tradition. Vi ser derfor frem til næste år, hvor det bliver fredag den 16. august. Så sæt allerede kryds i kalenderen nu!

Bæredygtigt efterår i vente

Bæredygtighed forandrer lige nu virksomhedernes formål og forretning. Kravene stiger til ledelser og bestyrelser, der skal kunne forklare deres valg og prioriteter til alle stakeholders og invitere dem med på rejsen.

I efteråret har vi derfor et stort fokus på bæredygtighed med en række spændende events, som klæder jer godt på til de nye rapporteringskrav.

I september skal vi forbi Umbraco, som her vil give et indblik i, hvordan de har grebet opgaven an med at få bygget bro mellem data og bæredygtighed, så det er muligt at leve op til de nye scope 1-3 krav.

Temarækken slutter i oktober med et spændende event om de nye ESG-krav, som fra næste år vil påvirke virksomheder. Her skal vi gæste IT Forum Gruppen, som fortæller meget mere om, hvordan de har grebet opgaven an.

Men bæredygtighed er selvfølgelig ikke alt, hvad vi har på programmet. Hvis du kunne tænke dig at se alle vores events om tidens trends, kan du gøre det lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *