Danmarks bedste it-arbejdsplads er kåret

Den bedste arbejdsplads i it-branchen fokuserer særligt på at pleje deres unge talenter og skelner ikke mellem, om en medarbejder er studerende eller arbejder fuldtid.

It-konsulenthuset Delegate er for andet år i træk Danmarks bedste it-arbejdsplads. Natasha Friis Saxberg, administrerende direktør i IT-Branchen, overrakte fredag aften den ærefulde pris, som kåres af Great Place to Work Danmark.

En studerende er ikke bare en studerende

Særligt stolte kan Delegate være, fordi de igen i år løb med en specialpris. Sidste år fik de æren af at være Danmarks Bedste Arbejdsplads for Kvinder og i år blev de kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads for Unge.

Det gør de blandt andet, fordi de succesfuldt letter overgangen fra at være studerende til at være ung professionel medarbejder. De studerende får desuden en stejl læringskurve og ansvar fra start:

”I Delegate skelner vi ikke mellem, om du er studerende eller arbejder fuldtid. Hos os får du tildelt ansvar fra første dag. Vi har fokus på din professionelle udvikling, allerede inden du er færdig med dit studie, og du har stor indflydelse på, hvilke områder du gerne vil udvikle dig inden for,” fortæller Delegate i et LinkedIn-opslag, hvor de takker for prisen.

Når de studerende bliver ansat – som en af lidt over 200 medarbejdere – bliver de sluset ind i virksomhedens talentudviklingsprogram. Det er designet til at give de studerende indblik i de grundlæggende teknologier på tværs af huset. Samtidig får de studerende mulighed for at efterprøve deres teoretiske læring i praksis.

Efter de har færdiggjort studiet vælger 93% af de studerende at takke ja til en fastansættelse hos Delegate.

Gode arbejdspladser er vigtige i en presset branche

Og de studerende er en vigtig kilde til talent i en branche, der skriger på arbejdskraft.

Kampen om talenter og medarbejdere er hårdere end nogensinde før, og årets IT-Barometer viser, at 71,4% af de danske it-virksomheder ser manglen på kompetencer som den største barriere for at øge væksten hos dem.

6 nominerede it-arbejdspladser

Det er 22. gang at Great Place to Work offentliggør Danmarks Bedste Arbejdspladser og 15. gang It-branchens Bedste Arbejdspladser kåres. Både offentlige og private arbejdspladser med mere end 20 medarbejdere kan deltage-

Danmarks Bedste Arbejdspladser findes ved at lægge resultaterne fra de deltagende arbejdspladsers medarbejderundersøgelser sammen med resultatet af en kulturprofil, som arbejdspladserne har indleveret. Medarbejdernes besvarelse vægter 75% og evalueringen af kulturprofilen de sidste 25%.

I 2023 har 18.300 medarbejdere på i alt 118 danske virksomheder deltaget i undersøgelsen. Af disse opnår i alt 40 arbejdspladser i år en af de attraktive placeringer.

Udover Delegate har seks andre it-arbejdspladser kvalificeret sig til listen med Danmarks Bedste It-Arbejdspladser: Abakion A/S, Geoinfo A/S, Dwarf, TOPdesk, Devoteam og Sopra Steria.

Stort tillykke til Delegate og de andre nominerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *