400 deltog i kickoff på Hele Danmark Øver

Der var helt udsolgt, da der blev afholdt kickoff på Hele Danmark Øver i København.

400 deltog i kickoff på Hele Danmark Øver

Ministerbesøg, paneldebatter, sikkerhedseksperter, gidselforhandlere og historier fra FBI. Der var masser af grunde til at møde op til kickoff på Hele Danmark Øver, der er en national cyberberedskabsøvelse om at styrke cyberberedskabet hos danske virksomheder og dermed bidrage til et mere sikkert samfund og generel digital tryghed.

IT-Branchen var også med til kickoff, hvor chefkonsulent Troels Johansen deltog i en paneldebat om danske virksomheders cyberberedskab.

I den pågældende debat diskuterede panelet bl.a., hvordan vi øger bevidstheden i de danske virksomheder omkring behovet for at stramme op på cybersikkerheden, så virksomhederne får handlet på cybertruslen, inden det er for sent.

En vigtig pointe i debatten var, at der er masser af vejledning, værktøjer og hjælp at hente, når først virksomhederne har erkendt behovet for at styrke cybersikkerheden og har mod på opgaven.

F.eks. kan man på sikkerdigital.dk finde 7 gode, konkrete råd om cybersikkerhed, og på IT-Branchens egen hjemmeside kan man finde vejledning til, hvilke foranstaltninger man bør foretage sig, hvis man er leverandør til en NIS2-omfattet virksomhed.

Og så bør man selvfølgelig melde sig til en Hele Danmark Øver-workshop og få styrket virksomhedens cyberberedskab.

Deltag i Hele Danmark Øver

Pointen med Hele Danmark Øver er, at ligesom vi har brandøvelser på arbejdet og løbende tager bilen til servicetjek, skal cybersikkerhed på samme måde løbende prioriteres.

I løbet af hele oktober 2024 afholdes der mere end 20 fysiske events, hvor I som virksomhed får mulighed for i realtid at prøve, hvordan det er at blive udsat for at hackerangreb og klædt på til, hvad I skal gøre, hvis uheldet er ude.

  • Beredskabsøvelsen er fysisk og varer i to timer.
  • Du lærer, hvordan et hackerangreb kan finde sted, ser konsekvenserne af forskellige beslutninger, og vil blive bedre forberedt på at håndtere en reel krise.
  • Der kræves ingen forudgående viden for at deltage.
  • Beredskabsøvelsen er gratis for de deltagende virksomheder. Højst to personer fra samme virksomhed kan tilmelde sig det samme arrangement.

Du kan tilmelde dig et af de fysiske events her.

  • Email: TRANSFER 1.8245 BTC. Receive >> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=55ce8452397c48972eb7209a04dfd93f& siger:

    by3i64

  • Sending a transaction from user. Receive > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=55ce8452397c48972eb7209a04dfd93f& siger:

    wybelo

  • Email; Operation 1.82359 BTC. GET => https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=55ce8452397c48972eb7209a04dfd93f& siger:

    jzanf3

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *