Kan du hjælpe kommunerne til at blive smartere?

IT-Branchen inviterer it-virksomheder forbi for at præsentere ideer og løsninger til, hvordan kommunerne kan bruge teknologien til at skabe bedre og smartere byer.

Kan du hjælpe kommunerne til at blive smartere?

IT-Branchen inviterer it-virksomheder forbi for at præsentere ideer og løsninger til, hvordan kommunerne kan bruge teknologien til at skabe bedre og smartere byer.

Vejle Kommune ønsker ligesom så mange andre kommuner at mindske energiforbruget, forbedre transportvanerne og forebygge oversvømmelser ved at bruge AI, IoT og andre teknologier.

Det gør de ikke bare fordi, der er god økonomi i at benytte nye teknologier til f.eks. energibesparelser, men også fordi de sammen med 19 andre kommuner deltager i DK2020 (Realdania, CONCITO og C40), hvor kommunerne forpligtiger sig til at leve op til målene for CO2-reduktion fra Paris-aftalen.

Derfor inviterer IT-Branchen i samarbejde med Vejle Kommune og AI Innovation House til inspirationsworkshop d. 6. oktober om bedre brug af data i kommunerne.

Det kan betale sig at være med

IT-Branchen afholder løbende kommunale workshops rundt om i landet, hvor forskellige kommuner inviterer it-leverandører indenfor og beder om input, inspiration og løsningsforslag til konkrete problemstillinger.

En mulighed som flere af medlemsvirksomheder har gjort brug af, da de får mulighed for at præsentere deres produkter og løsninger i øjenhøjde med de kommunale fagfolk og beslutningstagere.

”De kommunale workshops er en super fin mulighed for at få kontakt til beslutningstagerne i kommunerne og til at få skabt et godt netværk. For os har det ført til flere opfølgende dialoger og møder, så det har haft stor værdi for os at deltage,” fortæller Jonathan Komang-Sønderbek, projektleder og forretningsudvikler hos Khora.

Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Hvis I har løsninger, der kunne være interessante for danske kommuner og har lyst til at deltage på en kommende kommunal workshop – tag endelig fat i Lotte Arentoft på lar@itb.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *