”IT-Branchen’s mentorforløb gav mig et fagligt og karrieremæssigt sundhedstjek! Det lærte mig at en mentor kan bidrage med indspark uanset hvor man befinder sig i sin karriere, om man kommer lige fra universitet eller sidder i direktionen,” siger Line Milthers fra Conscensia.
Formålet med mentorordningen er at få flere kvinder til at påtage sig lederstillinger, og vi giver gennem vores mentorordning kvinderne en mulighed for at styrke deres netværk og personlige kompetencer.
”Selvom it-virksomhederne har fokus på diversitet, så oplever vi desværre stadig en mangel på kvindelige ledere i it-branchen. Vi søger derfor gennem vores mentorordning at skabe grobund for fremtidens kvindelige ledere, ” siger Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen.
Brug mentorordningen som springbræt
I november 2018 lød startskuddet til tredje runde af vores mentorordning, og vi har igen i denne runde oplevet stor opbakning fra branchens kvinder. Mentorordningen er skabt i samarbejde med IT-Branchens Styregruppe for Kvindelige Ledere, som også er dem, der agerer mentorer for de kvindelige mentee’s.
”Mentorordningen har fungeret som et rigtig godt springbræt for mig som ny i branchen. Ordningen har ikke kun hjulpet mig til at udvide mit professionelle netværk, men min mentor har også fungeret som en super god sparringspartner og rollemodel,” siger Nynne Just Christoffersen fra Karnov Group.
Lyder denne mulighed som noget for dig?
Hvis vores mentorordning lyder som noget for dig, eller du har en kvindelig kollega eller bekendt, som du mener har leder-potentiale, så tøv ikke med at rette henvendelse til Charlotte Holm Billund for yderlige informationer.
Det er IT-Branchens Styregruppe for Kvindelige ledere der står for at matche mentor og mentee på bedste og mest professionelle vis. For at matche mentor og mentee bedst muligt er matchingen baseret på et personligt spørgeskema, samt et personligt møde mellem mentor og mentee som finder sted i november måned.