Netværk Sjælland: Møde #1

Deltag i første møde i Netværk Sjælland: Inspiration, sparring, dialog og godt netværk

Netværk Sjælland: Første møde

Dato & tidspunkt

Kategori

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.

Konceptet er at vi inviterer til 4 årlige møder på Sjælland, hvor det handler om at mødes hos et medlem i IT-Branchen, som indleder mødet med et 30 min. indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget er dialogorienteret og leder ofte videre til en generel debat/dialog.

Ud over oplæg fra netværksværten, rapporteres der fra IT-Branchens politiske udvalgsarbejde og deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark.


Torsdag den 28. februar, kl. 14.30 – 17.00.
Charlottenlund Slot, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund

Tilmeld dig her


Praice byder velkommen og indleder det første netværksmøde i København. Netværksmødet har fokus på, hvordan teknologiske megatrends (ifølge PwC) som kunstig intelligens påvirker virksomhedernes rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Vi sætter selv strøm til Machine Learning og AI hos en række større danske virksomheder, som ønsker bedre og mere effektiv rekruttering og fastholdelse. Udover teknologi rammes virksomhederne også af en ung Millennial generation, som ikke har tid til gammeldags rekrutteringsprocesser og klassisk KPI ledelse. Hvordan kan den nye teknologi, så hjælpe lederne med, at tale og skabe relationer til denne gruppe af medarbejdere for at øge loyaliteten og fastholdelsen.

På netværksdagen har vi inviteret en ”ægte Millennial”, som fortæller om hendes nyeste studie i hendes egen generation. Studiet vandt prisen for mest innovative Bachelor projekt og bliver i starten af februar udvidet med hendes kandidat projekt.