4T Morgenbriefing i Tech Town: Skalér din forretning

Fra 30 til 130 ansatte – det kræver skalering af både teams, produkter og teknik men hvordan?

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Ved vores T4 Morgenbriefing i marts kigger vi på de udfordringer, når vi skalerer forretningen. Vi kigger lidt indad og kigger på både organisation, produkter og teknik.

Siden 2018 er Umbraco vokset fra at være en virksomhed med 30 ansatte til at være 130 i 2023. Forretningen er vokset og i takt med det også udfordringerne om hvordan man skalerer organisationen, produkterne og teknikken.

Kristian Egebæk-Carlsen er produktleder i Umbraco og han kigger forbi og deler ud af de erfaringer som han har fået med at skalere teams, produkt og kodning af software. Kristian kommer bl.a. ind på, hvordan organisationsopbygningen påvirker produkterne og på hvordan han som leder hele tiden arbejder for at hans teams, har de bedste vilkår for at levere det de er allerbedst til.

Tirsdag den 19. marts 2024, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.