4T Morgenbriefing i Tech Town: Arbejdsglæde øger produktiviteten!

Vi ved det godt: Arbejdsglæde øger produktiviteten! Hvorfor er det så, så svært?

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Til denne sidste T4 morgenbriefing før vi spredes for alle vinde og suser ud i sommerlandet ”kun med klipklapper på …… og danser til rytmisk musik ….” skal vi lige have et energiboost til, hvordan vi kan arbejde med vores arbejdsliv og arbejdsglæde, når vi er retur på pinden igen efter en dejlig sommerpause.

I en tid, hvor arbejdslivets strukturer udfordres og fænomener som The Great Resignation og Quiet Quitting vinder frem, står vi overfor – ikke bare en længeventet sommerferie – men også afgørende ændringer i måden, vi organiserer vores arbejde på.

Vi har inviteret Bo Kønskov Hansen, CEO i 4 som kigger forbi og deler sine indsigter og erfaringer fra over 100 virksomheder, der blandt andet har eksperimenteret med at forkorte arbejdsugen. Bo vil også præsentere ny forskning om produktivitet og arbejdsglæde.

Tirsdag den 25. juni 2024, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.