Er juraen i orden, når du ansætter?

Med over 6.200 nyansættelser på bare et år, er der aldrig blevet ansat så mange fuldtidsansatte i it-branchen, som der bliver lige nu. Men har du styr på ansættelseskontrakten?

Er juraen i orden, når du ansætter?

Der er travlt i it-branchen. Rigtigt travlt.

Ifølge Danmarks Statistik blev der i 2021 ansat 6.209 nye fuldtidsansatte i it-branchen, hvilket var historisk rekord. Og spørger man vores medlemsvirksomheder, så kunne der sagtens blive ansat endnu flere. En analyse fra marts måned viser, at der lige nu mangler 4.600 it-folk i branchen.

Med så stort et indtag af nye medarbejdere, er der også brug for, at der er styr på det helt grundlæggende. Ansættelseskontrakten.

Som medlem af IT-Branchen har du gratis adgang til branchen standard ansættelseskontrakt. Du skal blot gå ind på vores Kontraktportal, og klikke på ”Ansættelseskontrakt (DK)” under Andre Kontrakter. Så er du i gang.

Derefter indtaster du blot data om den nye medarbejdere, arbejdstid, løn, pension, etc. og på få minutter har du så den endelige ansættelseskontrakt, som du kan gemme og sende til den nye kollega.

Besøg IT-Branchens Kontraktportal her. Der ligger også en lang række andre standardkontrakter, som du gratis kan benytte dig af. Nemt at gå til – og hurtige penge at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *