Cyber Challenge Lab for Cybersikre Værdikæder

Hvordan styrker vi cybersikkerheden i værdi- og forsyningskæder hos danske virksomheder, der omfattes af det kommende NIS2-direktiv?

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

I samarbejde med DigitalLead inviterer IT-Branchen til Cyber Challenge Lab, der har det overordnet formål at forbinde danske virksomheder, der efterspørger innovation og forbedring omkring deres cybersikkerhed, med de mest relevante kompetencer I landet indenfor forskning og virksomheder med agile produkter og services.

Cyber Challenge Lab består af tre workshops, hvor der med stærke kompetencer på området for cybersikkerhed og SCM opbygges innovationsspor på tværs af sektorer for virksomhedernes cyberudfordringer. Til infowebinaret kan du høre nærmere om udbyttet af deltagelse i et Cyber Challenge Lab.

Tirsdag den 10. januar, 2023 kl. 10:00 – 11:00
Afholdes som webinar


Eventet er målrettet corporate-, cybersikkerheds- og SMV-virksomheder, der er berørt af det kommende NIS2-direktiv og efterspørger innovative løsninger til styrket resiliens i deres værdi- og forsyningskæder.

OBS: infowebinaret er en uforpligtende invitation til at høre om udbyttet af deltagelse i et Cyber Challenge Lab. Du tilmelder dig ikke til selve forløbet ved at registrere dig til dette online event.