Sådan fungerer medarbejderaktier og warrants

Har du styr på reglerne?

Sådan fungerer medarbejderaktier og warrants

Dato & tidspunkt

Lokation

Nimb - Rotunden, Bernstorffsgade 5, 1577 København

Flere og flere virksomheder udsteder warrants, medarbejderaktier eller tilbyder andre incitamentsprogrammer for at holde på deres bedste medarbejdere. Men hvad vil passe bedst til din virksomhed?

Aldrig har kampen om de gode talenter og erfarne it-folk været højere, og derfor spørger It-virksomhederne også i stigende grad om råd og vejledning til forskellige incitamentsprogrammer, der kan hjælpe med at holde på og tiltrække de bedste medarbejdere.

IT-Branchen har derfor arrangeret dette event, hvor du kan få styr på, hvilke incitamentsprogrammer der passer bedst til din virksomheds behov.

Med særligt fokus på medarbejder og warrants guider to eksperter dig igennem alt det, du skal være opmærksom på, så du og din virksomhed kan få mest muligt ud af jeres incitamentsprogrammer.

Kom og vær med, når IT-advokat Frederik Bruhn og skatteadvokat Simon Clark fortæller om de praktiske og juridiske forhold vedrørende warrants, særligt i forhold til:

  • Fordele ved warrants i forhold til andre incitamentsordninger
  • Hvilke forhold er særligt vigtige at tage stilling til?
  • Hvordan implementeres et warrantprogram?
  • Hvad kan lade sig gøre i forhold til ansættelsesret?
  • Hvordan håndteres warrants skattemæssigt?

Derudover har vi fået en case – Penneo – som vil fortælle om deres børsnotering og opstart af incitamentsordning. CFO Casper Nielsen Christiansen der var med op til beslutningen og CEO Christian Stendevad der kom med efter, kan fortælle om deres overvejelser og resultat.


Tirsdag den 17. november 2023, Kl. 14.00 – 16.30
Nimb – Rotunden, Bernstorffsgade 5, 1577 København

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.


Eventet afholdes i samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab og faciliteres af Frederik Bruhn og Simon Clark. Frederik Bruhn fra DAHL Advokatpartnerselskab er bl.a. interviewet om emnet i ITWatch ”Flere it-virksomheder vil tilbyde medarbejderne ejerandele”.

Frederik Bruhn er advokat (L) og Partner i DAHL. Frederik er certificeret IT-advokat og har mere end 20 års erfaring med IT-virksomheders kontrakter og juridiske udfordringer. Frederik bistår ofte leverandører af IT-ydelser i forbindelse med partner- og distributionsaftaler, projekt- og anskaffelsesaftaler, licensaftaler, drifts- og outsourcingaftaler mv. og ved udarbejdelse af IT-virksomheders standardaftaler. Desuden indgår han i DAHLs FinTech-team, hvor han bl.a. rådgiver om ansøgninger og tilladelser fra Finanstilsynet, herunder særligt i forhold til digitale betalingsløsninger. Frederik underviser ofte aktører i IT- og tech-branchen om kontraktstyring og juridiske faldgruber ved IT- og tech-kontrakter.

Simon Clark er specialistadvokat (H) i DAHL. Simon Clark har omfattende erfaring med rådgivning om mangeartede skatte- og selskabsretlige problemstillinger. Han rådgiver blandt andet om omstruktureringer, herunder spaltning og fusion af både selskaber og personligt drevne virksomheder, generationsskifte, stiftelse af holdingselskaber og skattemæssige og aftaleretlige hovedaktionærforhold. Udover at yde rådgivning inden for bl.a. omstrukturering, generationsskifte og skattemæssige forhold, fører Simon også klage- og retssager om skattemæssige forhold, ligesom han stor erfaring som forsvarer i sager om økonomisk kriminalitet.