En reguleret fremtid med AI #3

AI Act er nu vedtaget, men fra hvornår finder de nye regler i den anvendelse? Det får du svar på til dette kursus, hvor vi gennemgår tidslinjen for de forskellige regler i EU’s AI Act.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Efter et langt forløb med mange forviklinger blev EU’s AI Act – også kaldet AI-forordningen – for nylig endeligt vedtaget. Anvendelsen af forordningen indfases gradvist efter en tidslinje, der er fastlagt i forordningen. Hovedreglen i denne tidslinje er, at reglerne træder i kraft fra den 2. august 2026, men der er en række undtagelser til denne hovedregel, og nogle af forordningens vigtigste regler træder allerede i kraft langt tidligere.

På dette webinar giver vi en kort introduktion til, hvad forordningen drejer sig om. Vi præsenterer herunder tidslinjen for, hvornår de forskellige regler i forordningen finder anvendelse fra. Derefter zoomer vi ind på de regler, der træder i kraft først, og hvad I skal gøre for at sikre compliance med disse regler.

Hold dig opdateret på kunstig intelligens:

Arrangementet er en del af en webinarrække, hvor specialister fra DAHL Advokatpartnerselskab kaster lys over forskellige juridiske forhold, som har betydning for danske IT-virksomheder i forbindelse med udvikling og brug af AI.

Udviklingen med AI går hurtigt, og der sker hele tiden nye ting, som vi må forholde os til. Derfor vil vi på webinarerne fra gang til gang dykke ned i de nyeste tendenser, så du kan være opdateret på dét, der venter rundt om hjørnet. Vi kommer f.eks. til at dykke ned i emner som:

  • Rettigheder: Hvem har rettighederne til AI’ens output, og hvordan må det bruges?
  • GDPR: Hvordan kan man bruge kunstig intelligens uden at gå på kompromis med persondatasikkerheden?
  • Og meget, meget mere!

Denne gang faciliteres webinaret af specialisterne Robert Jønsson og Mads Nygaard Madsen fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Tirsdag den 27. august 2024, kl. 09.00-09.45. Afholdes som webinar

Oplægsholdere:
Advokat og partner Robert Jønsson har indgående erfaring med at rådgive danske og internationale virksomheder om anvendelse af nye teknologier, herunder robotteknologi, AI og blockchain. Robert er desuden kendt som den foretrukne advokat i den danske spilindustri og har mange års erfaring med rådgivning inden for medieproduktion og computerspilsudvikling.

Advokat og partner Mads Nygaard Madsen er certificeret IT-advokat, og hans rådgivning dækker alle områder af IT-retten, herunder outsourcing, softwarelicensforhold og persondataret. Mads har bl.a. mange års erfaring med udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter samt håndtering af tvister vedrørende IT-ydelser. Han var formand for Danske IT-Advokater i 2017-2020.