Dell Technologies Forum 2019 – København

Vær med når vi sætter fokus på bæredygtig forretningsudvikling.

Dato & tidspunkt

Kategori

Dell Technologies Forum er en gratis begivenhed, hvor du på en enkelt dag kan opleve Dells syv teknologiledende selskaber samlet ét sted. På dagen kan du møde ligesindede, tale med eksperter og opleve, hvordan du kan realisere transformationen – hver eneste dag.

Realisér din transformation
På dette års Dell Technologies Forum er der fokus på den digitale fremtid. Alle er enige om, at digital transformation er en nødvendighed. Vi ønsker at gå skridtet videre. Vi vil give dig input til strategier, som kan hjælpe dig til at realisere din digitale transformation.

I år præsenterer Dell Technologies i samarbejde med IT-Branchen et spor som sætter fokus på bæredygtig forretningsudvikling.

Sporet vil blive præsenteret af Louise Koch, formand for IT-Branchens Bæredygtighedsudvalg og EMEA Corporate Sustainability Director i Dell Technologies, som har inviteret en række spændende cases til inspiration.

Vi har fokus på at bæredygtighed er en konkurrencefordel og det handler om at omstille vores samfund digitalt til fordel for et mere bæredygtigt samfund. Verdensmålene er vores fælles sprog. Bæredygtighed er et fælles projekt på tværs i det offentlige og private Danmark.

Torsdag den 31. oktober 2019, kl. 08.30 – 16.30
TAP 1, Raffinaderivej 10 (v Kløvermarken/bag Operaen), 2300 København S
Læs mere og tilmeld dig her