4T Morgenbriefing i Tech Town: Digitale designsprint

Kan vi udfordre de metoder vi bruger?

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense

Oktober måneds T4 morgenbriefing handler digitale designsprint. Hvordan kan vi udfordre de metoder vi bruger? Både i egen udviklingsproces og i dialogen med kunderne. Hvordan kan vi arbejde mere fokuseret og hurtigere?

Vi har inviteret Julie Kjær-Madsen fra Loop Company, som faciliterer digitale sprint og har mange års erfaring med at skabe inddragende processer.

Julie vil fortælle om nogle cases og dele nogle af sine erfaringer med accelereret samarbejde i den digitale udviklingsproces. Julie har faciliteret digitale udviklings-sprint for bl.a. Vestas, LEGO, Energinet og Trifork.

Tirsdag den 24. oktober 2023, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, OdenseFormatet for vores 4T møder er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.
Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.

Vi håber at du har lyst til at kigge forbi til en informativ og inspirerende T4 morgenbriefing i Tech Town.