4T Morgenbriefing i Tech Town: Skalér din forretning i en økonomisk krise med UX design4T

Inspirerende indlæg, relationsskabende netværk og hyggeligt fællesskab

Billede af det ydre rum med lyserød belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense

November måneds T4 morgenbriefing handler om UX design. Det er afgørende at forstå vigtigheden af at investere i UX og desværre overser mange virksomheder betydningen af UX og dets ROI.

Vi har inviteret Frederick Andersen, CEO og designer i EDL, som vil give os et indblik i, hvordan fokus på UX kan hjælpe virksomheder med at optimere effekten af deres marketingudgifter. Til sidst kommer Frederick med nogle praktiske råd til, hvordan din virksomhed kan få succes med UX.

Ved vores T4 Morgenbriefings i Tech Town er der altid et oplæg, som kan inspirere os. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Tirsdag den 28. november 2023, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


Formatet for vores 4T møder er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.
Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.

Vi håber at du har lyst til at kigge forbi til en informativ og inspirerende T4 morgenbriefing i Tech Town.