4T Morgenbriefing i Tech Town: LinkedIn – fra massekommunikation til målrettet salgskanal!

Vi skal blive klogere på hvordan vi med målrettet markedsføring på LinkedIn rammer præcis den målgruppe, som er vigtig for vores forretning.

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Ved april måneds T4 Morgenbriefing kigger vi nærmere på, hvordan vi med målrettet markedsføring på LinkedIn rammer præcis den målgruppe, som er vigtig for vores forretning.


Vi har inviteret Daniel Tonsen fra Elite Advertising, som vil dele ud af sin store viden om brug af LinkedIn som salgskanal og give os gode råd til, hvordan vi opnår 6 gange bedre resultater af vores markedsføring på LinkedIn ved at fokusere på hele kunderejsen, fremfor kun at fokusere på lead-generering.

Daniel er founder i Elite Advertising, som er en af de første virksomheder i verden, som har en LinkedIn Certificering.

Tirsdag den 25. april 2023, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.