4T Morgenbriefing i Tech Town: IT-kontraktstyring – der er penge at tjene og tid at spare

Deltag til et event med Tech Town, hvor du både får praktiske og juridiske tips og tricks til effektiv og succesfuld styring af IT-projekter.

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Kategori

I maj måneds udgave af 4T morgenbriefing giver vi dig praktiske og juridiske tips og tricks til hvordan du styrer dine it-leveranceprojekter både effektivt og succesfuldt.

Vi har allieret os med Tim Krarup Nielsen, advokat og partner i DAHL advokater, som gennem en række eksempler giver os sit bedste bud på, hvorfor små problemer og afvigelser i forhold til den aftalte plan for projektet kan vokse sig store og i sidste ende medføre store økonomiske tab for begge parter.

Mange it-leverandører kan nemt optimere deres økonomi ved at følge nogle råd om god kontraktstyring. Hør bl.a. om:

  • Introduktion til it-kontraktstyring
  • Kontraktstyring bl.a. i tilbudsfasen
  • Grundlæggende aftaleret og principper for forståelse af aftaler
  • Kontraktstyring i projektforløbet
  • Kontraktstyring og bevisbyrder

Med dig hjem får du praktiske og juridiske tips og tricks til effektiv og succesfuld styring af it-projektet.

Tirsdag den 10. maj 2022, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.


ANDRE EVENTS PÅ FYN