4T Morgenbriefing i Tech Town: Juleknas

Så hyg for pokker!

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Julen står for døren – det er tid til hygge med familien og alle dem vi holder af. Der er udsigt til næsten 14 dages juleferie væk fra kolleger, kunder og mailboks.  

Men inden vi binder det sidste bånd om julegaverne til vores kære, sætter vi fokus på stress og trivsel. Hvordan kan du forebygge stress i din virksomhed. Der er faktisk penge i’et.

Mette Balslev kigger forbi vores T4 Morgenbriefing i december. Mette er forfatter til stress-bogen ”Frøen i Gryden” og kognitiv psykoterapeut MPF.

Mette vil på sin helt egen kreative og humoristiske facon give os en indflyvning i, hvordan vi håndterer stress hos vores medarbejdere og hvordan vi opdager det. Det er jo slet ikke sikkert, at det er arbejdet der stresser – men det er helt sikkert, at det vil gå ud over arbejdet.


Tirsdag den 13. december 2022, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.