4T Morgenbriefing i Tech Town: Få det bedste ud af dine netværk!

Hvad er et godt netværk? Hvordan plejer vi det, og hvordan får vi størst udbytte af vores professionelle og private netværk? Find ud af det til årets første 4T Morgenbriefing.

Billede af det ydre rum med lyserød belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense

Til vores T4 Morgenbriefing i januar sætter vi fokus på, hvorfor det er så vigtigt med et godt netværk og på hvordan vi arbejder aktivt med at pleje det netværk vi allerede har og hvordan vi skaber nye relationer. 

Men hvordan defineres et godt netværk egentlig, og hvorfor er det en god idé at deltage aktivt i både det faglige, sociale og forretningsmæssige netværk? Til at besvare disse spørgsmål, har vi inviteret Søren Fohlmann, som har mange års erfaring med at facilitere og danne netværk. Han vil blandt andet give os inspiration til, hvordan vi arbejder med eget netværk – både det professionelle og det personlige.

Tirsdag den 24. januar 2023, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


Formatet for vores 4T møder er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.
Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.

Vi håber at du har lyst til at kigge forbi til en informativ og inspirerende T4 morgenbriefing i Tech Town.