4T Morgenbriefing i Tech Town: Inspiration til Selvledelse – Julens Ledestjerne!

Hvad er selvledelse egentlig for en størrelse? Og hvad har det med nysgerrighed og julehygge at gøre?

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Ved vores T4 Morgenbriefing i september sætter vi fokus på Selvledelse – Julens Ledestjerne!

Julen står for døren – det er tid til hygge med familien og alle dem vi holder af. Der er udsigt til næsten 14 dages juleferie væk fra kolleger, kunder og mailboks. 

Men inden vi binder det sidste bånd om julegaverne til vores kære, skal vi sammen med Thomas Olsen fra CoworkersMind kigge lidt på selvledelse i almindelighed. Hvad kræver det? Og gode eksempler fra det virkelige liv. Er det for eksempel ok at svare på mails i juleferien …. eller er det No Go?  

Herudover kigger vi lidt på udfordringen med hjemmearbejde og de + og – som ligger der.

Det hele bliver bundet sammen om et nysgerrigt mindsets betydning for egen trivsel og mulighed for at styre balancen mellem arbejde, familie og én selv.

Tirsdag den 12. december 2023, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.