4T Morgenbriefing i Tech Town: Formålsdrevne brands skaber vækst

Hvordan kan et klart formål gøre en forskel for din forretning, ledelse og kommunikation? Det stiller vi skarpt på til denne 4T morgenbrief. Så kom og hør hvordan!

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Så er vi klar med programmet for årets første T4 Morgenbriefing i Tech Town. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang.

I denne første udgave af T4 Morgenbriefing har vi inviteret Martin Brems fra Brems og Co. til at give os en grundlæggende forståelse for, hvordan et klart formål kan gøre en forskel for din forretning, ledelse og kommunikation.

Kan du formulere en dragende og meningsfuld fortælling om din virksomhed? Som ikke blot genererer salg og konverterer kunder, men som også tiltrækker de dygtigste talenter og de rigtige investorer?

Martin vil tage os igennem deres egen vækstmodel Strategitrappen og giver os inspiration til, hvordan vi finder frem til:  

  • FORMÅL – hvorfor din virksomhed eksisterer udover at tjene penge.
  • VISION – hvilken fremtid du ønsker at skabe i samfundet.
  • MISSION – hvad din fornemste opgave er hver dag overfor dine kunder.
  • POSITIONERING – hvad du gerne vil være kendt for.
  • VÆRDIFORTÆLLING – hvilke værdier der taler direkte ind i dine kunders behov.

Du vil også få helt konkrete værktøjer til, hvordan du selv kommer i gang med at arbejde med strategi i din egen virksomhed.

Tirsdag den 30. januar 2024, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.