4T Morgenbriefing i Tech Town: Hvordan kommunikerer du som leder i og om forandring?

At forandringer kommer, er ikke nyt. Specielt ikke i en evigt bevægende branche som it-branchen. Men hvordan kommunikerer du som leder?

Billede af det ydre rum med grøn belæg og tekst i forgrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej

Ved vores T4 Morgenbriefing i februar kigger vi på, hvordan du som leder kommunikerer forandringer til dine medarbejdere.


At forandringer kommer, er ikke nyt. Specielt ikke i en evigt bevægende branche som it-branchen.

Men for mange er mængden, kompleksiteten og påvirkningen af forandringerne bare steget i løbet af de seneste år. Og i en verden, hvor den eneste konstant er evig forandring, skal man som organisation og især leder derfor også kunne reagere og tilpasse sig til den virkelighed.

For uanset hvor gode forandringerne er, vil der altid være medarbejdere, der ikke er helt lige så begejstrede for de nye tider, som du er.

Det handler dog sjældent om, at medarbejderen er helt imod forandringen men ofte om, at de har brug for dig som leder til at komme igennem den.

Så kom med når IT-Branchens kommunikationsekspert, Rune Fick Hansen, giver et par gode konkrete råd og værktøjer til, hvordan man kommunikerer i og om forandring.

Tirsdag den 28. februar 2023, kl. 08.00 – 09.00
Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense


4T står for Tidlig Tirsdag i Tech Town. Formatet for 4T møderne er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.

Til vores 4T morgenbriefings er der altid et oplæg, som kan inspirere os til, fx hvordan vi udvikler vores forretning, skaber god trivsel, fastholder vores medarbejdere, bevarer kulturen, kommunikerer budskaber etc. etc. Emnerne er mange, de er gode og de er meget forskellige.

Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.