Et medlemskab i IT-Branchen giver dig et fællesskab med it-virksomheder fra hele Danmark

Bliv medlem af IT-Branchen allerede i dag

Som medlem af IT-Branchen får du adgang til netværk, events, rådgivning og medlemsrabatter, som alle i din virksomhed kan gøre brug af.

Alene sidste år deltog over 1.900 personer i vores arrangementer, mens omkring 400 personer er engageret i vores forskellige netværk.

Vi håber, at vi også snart kan byde dig og dine kollegaer velkommen i vores aktive brancheforening.

IT-Branchen har en kollektiv aftale med Dansk Erhverv om, at alle vores medlemmer automatisk får adgang til ydelser hos Dansk Erhverv svarende til et basis-medlemskab. Du får altså ved medlemskab hos IT-Branchen serviceydelser fra både IT-Branchen og Dansk Erhverv og netværk til andre it-leverandører samt over 10.000 private erhvervsvirksomheder, men du betaler kun for ét medlemskab hos IT-Branchen.

Vil du være medlem af IT-Branchen?

IT-Branchen er blevet der, hvor jeg møder ligesindede, opsøger ny viden og får nogle rigtige gode dialoger med kollegaer. Specielt på de arrangementer der holdes. 

Søren Krogh Nielsen, adm. direktør i Ricoh.

Pssst…

Som nyt medlem får du den seneste lønstatistik gratis stillet til rådighed. Lønstatistikken kan bruges som et ledelsesværktøj under lønsamtaler og ved rekruttering.

Vil du høre mere om medlemskabet så kontakt:

Vi samarbejder også med Focus Telemarketing, som hjælper os med at oplyse nye it- og televirksomheder om mulighederne i et branchefællesskab som vores.

Vores branchefællesskab får hele tiden nye medlemmer til glæde for vores politiske gennemslagskraft og vores voksende netværk af dygtige virksomheder som deler erfaring indbyrdes.