Bestyrelsesmedlem til Låns

Lån et Bestyrelsesmedlem

IT-Branchen vil med nyt initiativ udlåne eksperter og fagfolk fra it-branchen til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil have professionel sparring og hjælp til at digitalisere dele eller hele deres forretning.

Med Bestyrelsesmedlem til Låns lancerer IT-Branchen en unik matchmaking mulighed, hvor professionelle og bestyrelsesuddannede it-ledere sættes sammen med virksomheder, der på bestyrelsesniveau har brug for sparring i forhold til deres digitale strategi og prioritering.

Er du et oplagt Bestyrelsesmedlem til Låns?

Har du bestyrelseserfaring og flere års erfaring med at omsætte digitale ideer til konkret forretning, og kunne du tænke dig at bruge noget af din tid på at hjælpe bestyrelser med at virkeliggøre deres digitale strategier?

Så bør du ansøge om at blive kandidat til vores Bestyrelsesmedlem til Låns her.

Har din virksomhed brug for professionel sparring?

Overvejer du og resten af bestyrelsen potentialet og mulighederne i at digitalisere dele eller hele jeres forretningen, men mangler professionel sparring på dette, så er Bestyrelsesmedlem til Låns en oplagt mulighed.

Du kan læse lidt mere om, hvordan du ansøger om at låne et bestyrelsesmedlem her.

Man binder sig ikke for mere end til at tage et enkelt møde med kandidaten, hvor man kan føle hinanden på tænderne og høre, hvordan kandidaten kan hjælpe med f.eks. at gøre ideer til konkrete actions, at få prioriteret forskellige indsatser og få belyst det digitale forretningspotentiale.

Digitaliseringen styrker din virksomhed

Baggrunden for initiativet er, at 47% af de danske virksomheder ifølge Eurostat har en lav eller meget lav digitaliseringsgrad. Samtidig vinder Danmark den ene internationale pris efter den anden for netop vores it-løsninger og brug deraf.

Et paradoks og en virkelighed der gør, at dansk erhvervsliv kan ende med at blive opdelt i et A- og et B-hold.

En verden, hvor A-holdet med de digitaliserede virksomheder vil have over 20% højere arbejdsproduktivitet, i forhold til de ikke-digitaliserede. Det svarer til, at hver medarbejder i virksomheder med høj digitalisering årligt bidrager med 135.000 kr. mere i værditilvækst end medarbejdere i lavt digitaliserede virksomheder.

Den forskel vil IT-Branchen være med til at udligne ved at lancere et Bestyrelsesmedlem til Låns-koncept, hvor små- og mellemstore virksomheder kan få en professionel rådgiver ud og hjælpe bestyrelserne i at få klarlagt de fremtidige digitale muligheder, prioriteringer og målsætninger.

IT-Branchen samarbejder med DAHL Advokatpartnerselskab, Roesgaard, Board Governance og Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) omkring initiativet.

Hvis du vil vide mere

Har du yderligere spørgsmål vedr. Bestyrelsesmedlem til Låns, er du mere end velkommen til at kontakte Ulrik Rode, ulro@itb.dk.