Bæredygtighed, miljø & CSR

Få svar på dine spørgsmål om miljøregler og bæredygtighed. IT-Branchen har samlet relevante spørgsmål til miljølovgivning og dit ansvar som it-leverandør.

bæredygtig business case

Som IT-branche spiller vi en central rolle i den bæredygtige omstilling af vores samfund. IT gør det muligt at arbejde på nye måder og de muligheder skal vi udnytte til gavn for vores samfund lokalt og globalt.

Vi støtter vores medlemmer i at at arbejde med FN’s Verdensmål og i at udfordre ‘sorte’ forretningsmodeller, samt arbejder politisk for at det skal blive god/endnu bedre forretning at blive mere bæredygtig.

Få styr på den bæredygtige business case for din virksomhed.

Vi samler løbende viden, gode råd og eksempler i vores netværk på hvordan du kommer videre med verdensmål og strategisk bæredygtighed, til gavn for din vækst, rekruttering og bundlinje.

Case: Mover vil skabe bæredygtig mobilitet i bl.a. København, gennem ressourceoptimering

Vi støtter også op om regeringens ambitioner om, at bæredygtig indkøb skal bidrage til omstillingen af vores samfund. Derfor har vi udarbejdet 5 anbefalinger til bæredygtig indkøb, som kan bruges af alle virksomheder og organisationer, inden de skal investere i nye it-systemer eller it-udstyr.

Læs vores 5 anbefalinger til bæredygtigt indkøb.

Har du spørgsmål og/eller kommentarer, kontakt konsulent og ansvarlig for Bæredygtighedsudvalget, Sif Neldeborg (sne@itb.dk)

Lovgivning og gode råd til udbud?

Find svar i vores Grøn IT Q&A

IT-Branchens bæredygtighedsudvalg er ansvarlig for og beslutter indholdet i denne Q&A, der er lavet med udgangspunkt i den svenske brancheforening IT&Telekomföretagens grønne Q&A.


Spørgsmål til branchens indsats for bæredygtighed?