Bæredygtighed, miljø & CSR

Få svar på dine spørgsmål om miljøregler og bæredygtighed. IT-Branchen har samlet relevante spørgsmål til miljølovgivning og dit ansvar som it-leverandør.

IT-Branchen er gået i klimapartnerskab med Regeringen på Service, IT og rådgivning.

Vores medlemmer reducerer CO2 til glæde for klimaet, designer indsats mod bias i kunstig intelligens, samt arbejder for diversitet og inklusion i branchen. Eksemplerne er mange, fælles for vores branche er at vores teknologier muliggør den bæredygtige omstilling af vores samfund.

Som IT-branche spiller vi en central rolle i den grønne omstilling af vores samfund. IT gør det muligt at arbejde på nye måder og de muligheder skal vi udnytte til gavn for vores samfund lokalt og globalt.

Vi støtter vores medlemmer i at at arbejde med FN’s Verdensmål og især klimaindsatsen, når vi udfordrer ‘sorte’ forretningsmodeller. Bæredygtigt software design er muligt og grøn datalagring, som samtidig er energieffektiv er i dag muligt. Vi står som branche bag initiativer for at sprede ordet og gøre det til en god business case at vælge grønt.

Du har mulighed for, gennem viden og erfaringer fra branchen, at få inspiration til hvordan du opnår succes med en bæredygtig business case i din forretning.

Vi deler erfaring og viden om grøn IT og vores indsat for Verdensmål.