Toppen af Danmarks IT-ledere vil sætte fælles bæredygtigt commitment

Vil vi undgå konsekvenserne af klimaforandringerne, er der ingen andre end virksomhederne, der kan levere forandringerne. På Topledermødet 2022 flytter vi sammen dialogen om bæredygtighed og aftaler et fælles commitment for branchen. Programmet og årets keynote speakers er nu offentliggjort.

Vi ved det alle: Bæredygtighed er noget, vi alle skal. Men det er ikke nok. Vi skal også ville det. Vi skal flytte os fra compliance til commitment. Til den transformation har vi mere end nogensinde før brug for stærkt lederskab, der kan stå i spidsen af den bæredygtige omstilling.

IT-Branchen inviterer spidsen af Danmarks it-ledere til Topledermøde 2022 under overskriften ”Er bæredygtighed et kald eller et valg?” I naturskønne rammer på Hindsgavl Slot dykker vi ned i, bæredygtighedens mange facetter og bundlinjer – og skubber til alle deltageres mindset.

Vi kan nu offentliggøre dette års program. Programmet dækker over nogle af de skarpeste stemmer i den bæredygtige debat og giver hverdagsnær inspiration fra de virksomheder, der allerede har knækket koden til at vækste forretningen bæredygtigt.

Mød nogle af årets keynote speakers

Christina Ottsen

Bæredygtige beslutninger træffes bedst af ledere, der formår at sammensætte stærke teams, drevet af forskellige kompetencer og indgangsvinkler. Som leder skal man være bevidst om sine egne bias, og hvordan man tænker diversitet ind i teams.

Christina Ottsen er ledeleskonsulent hos Mannaz, men underviser også hos CBS, og med en ph.d. i tværkulturel diversitet er hun førende i Danmark, når det gælder inkluderende ledelse.

Carmelo Cennamo

Carmelo Cennamo er professor med særligt ansvar for Strategi og Entreprenørskab på Copenhagen Business School, hvor han er Co-Director for Entrepreneurship Concentration studies på MBA-uddannelsen og Director for Digital Markets Competition Forum.

Han er ekspert indenfor digitale platforme, digitale markeder og økosystemer. Han forsker i, hvordan organisationer håndterer deres indbyrdes afhængige aktiviteter, og hvordan de prøver at forme den organisatoriske kontekst hvor disse aktiviteter foregår, for at opnå konkurrencefordele.

Læs mere og find ud af, hvem du ellers kan møde i årets program nedenfor.

Med forbehold for ændringer.

Målgruppe:

IT-Branchens topledermøde giver teoretisk og praktisk indsigt i bæredygtighedens mange begreber, bundlinjer og dilemmaer. Topledermødet er kun for medlemmer af IT-Branchen, og målgruppen er direktører. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *