ER BÆREDYGTIGHED ET KALD ELLER VALG?

Om lederens rolle i den bæredygtige transformation

Dato & tidspunkt

Lokation

Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Kategori

Topledermødet giver dig indsigt i bæredygtighedens mange facetter og bundlinjer. Vi ønsker at skubbe til dit mindset om at gå fra compliance til commitment. Fra noget vi skal til noget, vi vil. For alle virksomheder og ledere har et medansvar.

Bæredygtigt lederskab er at træffe klare valg, formulere langsigtede målsætninger og lancere kortsigtede handlinger, der viser, at man mener det. Det handler om at holde mennesker motiveret for adfærdsændring og at begynde at belønne dem i tråd med virksomhedens formål. Men bæredygtighed er også moderne dilemmaer såsom:  

  • Kan man overleve som state of the art-leverandør af digitale løsninger, hvis man ligger i bunden af kurven, når det handler om bæredygtighed?

Vi kigger på hvordan små, mellemstore og store virksomheder arbejder med bæredygtighed i praksis, og hvem der gør det bedst, og hvilke egenskaber bæredygtige ledere besidder. For at give dig som deltager både inspiration og praktiske råd og værktøjer, du kan arbejde med i din organisation.

Vi lover at du vil gå hjem med ny inspiration og ’food for thought’. Der vil også være tid til at netværke og mulighed for at nyde den smukke natur omkring Hindsgavl Slot.

Dagen afsluttes med middag på slottet og drinks i baren, så det er en god idé at overnatte.

Torsdag den 22. september 2022, kl. 12.00 – 22.00
Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Topledermødet er kun for medlemmer af IT-Branchen, og målgruppen er direktører. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Topledermødet er udsolgt. Skriv en mail til dmk@itb.dk for at komme på venteliste.

Overnatning på Hindsgavl Slot er for egen regning og koster 1200 DKK ekskl. moms. Du vælger overnatning når du tilmelder dig, så booker vi værelse til dig.