Se billederne fra nytårskuren på Fyn

Der var fuldt hus og god stemning, da IT-Branchen Fyn igen i år inviterede til nytårskur i Turbinehallen hos Umbraco.

I år var det Louise Opprud, Innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker, der kiggede forbi Turbinehallen for at levere en både tankevækkende, inspirerende og levende nytårstale.

Louise fortalte om de enorme forandringer vi vil opleve i de techtoniske tyvere, og hvordan vi ved at søge inspiration i verdens førende tech-virksomheder, kan blive bedre til at drive vores egne virksomheder.

Allerede nu ser vi tech-miljøer, hvor iværksættere, virksomheder og universiteter sidder under samme tag, for at udnytte potentialet fra alle parter bedst muligt, og andre virksomheder som tager den 4-dages arbejdsuge til sig, så 5. dagen kan bruges på udvikling og innovation.

Men som Louise også pointerede, så sker innovation ikke i en presset hjerne, men en glad hjerne. Flere forskningsstudier har bl.a. vist, at der er en sammenhæng mellem glæde og performance. Det betyder, at når vi møder glade på arbejde, så øges vores kreativitet med 300% og produktiviteten 31%.

Louise var altså ikke i tvivl om, at det kan betale sig at investere i glæde, og at vi i fremtiden vil se en enorm udvikling i måden vi arbejder og driver forretning på.

Efter den fine nytårstale stod resten af eftermiddagen på bobler, netværk og lidt godt til ganen.

Ser man billederne fra dagen, er da der heller ingen tvivl om, at der var god stemning gæsterne imellem.

Vi takker alle dem, der havde mulighed for at slå vejen forbi nytårskuren og endnu engang skyde det nye år i gang med resten af branchen.