Se billederne fra årsmødet

Der var fuldt hus, gode indlæg, politisk debat og masser af netværk, da IT-Branchen igen kunne samles fysisk til det traditionsrige årsmøde. Her kan du se billederne fra dagen.

Årsmødet i børssalen

Den store børssal var iklædt masser af grønt lys og grønne planter, da årets tema var klimamålene og den grønne omstilling.

Ambitionerne og de mange ideer til et bedre klima mangler ikke hos hverken politikere, erhvervslivet eller i det offentlige. Alligevel har vi ikke rykket os væsentligt.

Der er nu en stigende risiko for, at vi ikke når klimamålene, hvis vi ikke tør gøre op med status quo og viser, at vi kan levere varen, og at vi tør ændre spillereglerne i virksomheden, i erhvervslivet og i samfundet.

Derfor havde IT-Branchen inviteret til årsmøde med overskriften: Change The Rules, hvor branchen, erhvervslivet og politikerne sammen skulle finde svar på, hvordan vi kommer i mål med de grønne ambitioner.

Vi vil gerne takke alle de fremmødte deltagere, der som altid var med til at sikre en fantastisk stemning, og vi glæder os allerede nu til næste år.

Kan du ikke vente med at se dine kollegaer, så kan du også tilmelde dig IT-Branchens topledermøde 22. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *